Zak!Designs Smiley Classic Drinkbeker - Tritan - 750 ml - Blauw


Zak!Designs Smiley Classic Drinkbeker - Tritan - 750 ml - Blauw
* :) Smile!
* Vaatwasser bestendig
* BPA vrij

De eerste emoticon was de Smiley. Fleur jouw dag op met dit lachende gezicht op een drinkbeker. Deze drinkbeker is gemaakt van supers...
Vergelijk en koop bij de volgende webshop(s):
€11.99 Bol.com Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster 
3-6 werkdagen
EAN: 0707226893729

Vertel ons jouw ervaring met dit product:

Zak!Designs Smiley Classic Drinkbeker - Tritan - 750 ml - Blauw Buy


* :) Smile!
* Vaatwasser bestendig
* BPA vrij

De eerste emoticon was de Smiley. Fleur jouw dag op met dit lachende gezicht op een drinkbeker. Deze drinkbeker is gemaakt van supersterk tritan. Schoonmaken mag in de vaatwasser.

Met de Smiley producten van Zak!Designs voeg je gemakkelijk een glimlach aan je dagelijkse leven toe! Het assortiment varieert van eierdopjes tot bekers en to-go waterflessen.

Begin de dag met een lach samen met Smiley en Zak!Designs.

Over Zak!Designs
Zak!Designs is een Amerikaans merk dat opgericht is in 1976. Ervaar de heldere kleuren in je keuken was toen de uitdaging. Inmiddels is de collectie veel groter geworden. Kleurrijke artikelen zijn in verschillende thema’s zoals buiten eten, dineren, koken, kinderen, salades en drinken, ondergebracht. Ook voor het serveren zijn prachtige artikelen ontworpen zoals saladebowls & bestek, sapkannen, drinkglazen en dienbladen. Tegenwoordig zijn de artikelen ook in sobere presentaties met zwart/wit verkrijgbaar. De designers van Zak!Designs zijn geïnspireerd door originele vormen en materialen. Zak!Designs staat bekend dat zij een zeer hoogwaardige kwaliteit melamine gebruiken voor de productie. Ook porselein en glas zijn grondstoffen voor kleurrijke producten van Zak!Designs. Met Zak!Designs maak je van elke gelegenheid een feestje. Of het nu een picknick is, een BBQ, een high tea of een gezellige borrel.
 
 
 
Contact | Register webshop | Reseller | Conditions | Privacy statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.