Massive Linz Verlichtingspaaltje - RVS - Antraciet


Massive Linz Verlichtingspaaltje - RVS - Antraciet
De Massive LINZ Verlichtingspaal is uitgevoerd in de kleur antraciet. Door de matte kunststof kap geeft de lamp een subtiel lichteffect. Deze lamp is met IP44 ontworpen: hij is spatwaterdicht en ideaa...
Vergelijk en koop bij de volgende webshop(s):
€31.99 Vinko Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster 
Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, maandag in huis
EAN: 5413987092435

Vertel ons jouw ervaring met dit product:

Massive Linz Verlichtingspaaltje - RVS - Antraciet Buy


De Massive LINZ Verlichtingspaal is uitgevoerd in de kleur antraciet. Door de matte kunststof kap geeft de lamp een subtiel lichteffect. Deze lamp is met IP44 ontworpen: hij is spatwaterdicht en ideaal voor algemeen gebruik buitenshuis.

Belangrijkste specificaties


Maximaal wattage lamp: 14W
Fitting: E14
Inclusief lichtbron: ja
Soort lichtbron: spaarlamp
Wattage van de meegeleverde lichtbron: 14W
Materiaal kap: kunststof
Op afstand bedienbaar: nee
Bewegingsmelder: nee
Ingebouwde dag-/nachtsensor: nee
Voedingsspanning: 230V
Veiligheidstype: IP44

Waarom Massive verlichting kopen?


Als je op zoek bent naar betaalbare armaturen van hoge kwaliteit die u eenvoudig kunt monteren en plaatsen, dan is Massive het merk dat u zoekt. Massive is een betrouwbare lampenfabrikant met slimme armaturen in Europese stijl en van Europese kwaliteit. De armaturen voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en –normen. Massive geeft je keuze uit een grote collectie praktische en decoratieve ontwerpen voor de verlichting rondom het huis en tuin. Stijlvol en functioneel tegen een betaalbare prijs, dat is waar Massive voor staat.


Aansluiten gevelverlichting/wandlampen


Wandlampen worden aangesloten door middel van een XMvK buitenkabel, die je boven de grond laat lopen (in tegenstelling tot een XMvK-as grondkabel, die onder de grond ligt). Wil je meerdere XMvK buitenkabels met elkaar verbinden, maak dan gebruik van een centraaldoos/kabeldoos. Je laat hierbij de buitenkabel inclusief de grijze huls (niet slechts de afzonderlijke draden) door de wartel lopen en sluit deze vervolgens aan op de binnenkant van de centraaldoos. Let er hierbij op dat ook de wartel goed is aangedraaid, zodat vocht niet in de centraaldoos kan komen.
Wanneer je de kabel nog aan een muur moet bevestigen, maak dan gebruik van kabelzadels. Als de kabel horizontaal loopt bevestig je om de 30 cm een kabelzadel. Als de kabel verticaal loopt, gebruik dan om de 40 cm een kabelzadel.

Tips voor buiten- en tuinverlichting


Met de juiste buitenverlichting kun je je tuin een extra uitstraling geven. Bovendien is buitenverlichting voornamelijk ook praktisch in het donker. Daarnaast kan het ook nog eens de veiligheid rondom je woning vergroten.

Zorg voor contrast in de tuin
Breng niet teveel verlichting aan maar licht je favoriete elementen en beplanting uit voor het mooiste effect!
Gebruik zacht licht voor een subtiel effect
Zacht licht kost dit minder stroom dan fel licht, vooral als je een spaarlampen of led-lampen gebruikt. Tuinlampen met opalen (witte) beglazing geeft een zacht schijnsel en zal niet snel verblinden net als licht van bovenaf zoals een wandlamp. Als de lichtbron niet te sterk is, kijk je er onderdoor.
Creëer een ruimtelijk effect in je tuin
Door achterin in de tuin een lichtpuntje te plaatsen kan je ver de tuin inkijken.
Afschrikken van inbrekers
Goede verlichting rond de woning schrikt inbrekers af. Wil je jouw huis niet in een zee van licht zetten, plaats dan op strategische plekken een bewegingsdetector.
Timers op voordeur verlichting
Praktisch en sfeervol is een lichtpunt bij de voordeur. Als je deze instelt met een tijdklok zal deze nooit onnodig blijven branden wat scheelt op de energierekening.
Gebruik het juiste montagemateriaal
Buiten maar ook in je garage of schuur moet je letten op de veiligheid. Gebruik montagemateriaal dat spatwaterdicht is.
Maak een verlichtingsplan
Teken na aanleg de definitieve ligging van de kabels in op het verlichtingsplan. Bewaar het verlichtingsplan om later problemen bij graaf- of tuinwerkzaamheden te voorkomen.
 
 
 
Contact | Register webshop | Reseller | Conditions | Privacy statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.