Azalp.nl




Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster

Bezoek de webshop: Azalp.nl


Reviews van bezoekers


azalp.nl krijgt 10 van de 10 sterren, gebaseerd op 30 30 ervaringen.

Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
13/3/2015 door Kroezen

Snelle afhandeling en goedkoper dan elders
positieve punten:
Tuinhuisje besteld met de gedachte dat het vast nog wel vele weken zou duren. Deze bestelling was al sneller binnen dan we verwacht hadden.
( netjes ingesealed op een pallet voor mijn deur. )
Nu maar wachten op enkele dagen mooi weer, om deze op te bouwen en dan mee te mogen doen aan een fotowedstrijd van Azalp.

ps: vele websites gezien met hetzelfde artikel, maar de Azalp prijs is beter.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
9/3/2015 door heer E.A.M. Valkering

correcte afhandeling
positieve punten:
Zeer concurrerend in prijs t.a.v. overige aanbieders
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
5/3/2015 door heer L..J.P Bergsma

prima product en makkelijk te bestellen
positieve punten:
Ik heb in februari 2015 een tuinhuisje besteld bij Azalp en die werd keurig en snel bezorgd. Inmiddels staat hij op zijn plek en was gemakkelijk te plaatsen. Ik beveel hierbij iedereen aan om met hetzelfde gemak een product van Azalp te bestellen. kortom ik ben een tevreden klant.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
3/3/2015 door heer gebr. Berghorst

goed
positieve punten:
Prima bedrijf snelle levering
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
27/2/2015 door heer R.A.N Hoeder

Super
positieve punten:
Na heen en weer bellen en mailen uiteindelijk bestelling voor Ocea 580 octo geplaatst compleet met chlorinator en vrijchloor meting, het geheel is zeer snel en compleet geleverd.
Ik kan Azalp zeker aanbevelen.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
26/2/2015 door mevrouw J.A. Heeremans

snelle bezorging.
positieve punten:
Snelle bezorging daar was ik erg tevreden over.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterFoute SterFoute SterFoute Ster
26/2/2015 door F. van Dam

slechte behandeling 1x maar nooit weer
positieve punten:
voor 5 week geleden 2 kasten besteld Excellence Cabinet XLde eerste kast uitgepakt prima de tweede kast bodemplaat stuk Nr. xbt en strip voor de deur stuk Nr.xcds 4 x gemaild foto,s gestuurd gebelt met Casper Jansen 2 x maar je hoort helemaal niets meer dus dat houdt in dat ik nu met een kast zit die ik zo bij de Asbak kan zetten. F. van Dam Groningen
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
24/2/2015 door Baas

snel geleverd
positieve punten:
goede prijs en correcte info
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
22/2/2015 door heer GJJ Gerard de Wit

uitstekend
positieve punten:
snelle en correcte levering. Goed verpakt
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterFoute SterFoute SterFoute Ster
20/2/2015 door F van Daalen Wetters

Contact met de helpdesk
positieve punten:
Daar ik als tussenpersoon fungeerde voor een bedrijf en de BTW niet wilde betalen, verzocht ik hierom in een e-mail. Ik ontving al vlug een antwoord. Echter na drie of vier keer de vraag te hebben gesteld het juiste factuuradres op de nota te vermelden kwam er uiteindlijk iets wat er op leek. Jammer want in eerte aanleg verliep het contact vlot en vakkundig. De lamp was enigszins beschadigd maar dit kon worden door mij wordenverholpen!
Mvrgr
FvDW
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
20/2/2015 door heer C Goudswaard

prima dienstverlening
positieve punten:
Bestelde was snel en goed geleverd
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterFoute SterFoute Ster
17/2/2015 door heer C Beumer

75 kilo is veel te zwaar voor één chauffeur
positieve punten:
Ik heb het schuurtje nog niet kunnen opbouwen omdat het te koud is. PVC is met koud weer, te kwetsbaar. Ik wacht tot het voorjaar.

Jammer dat mijn vrouw mee moest helpen met het uitladen, en het in de tuin zetten, van het schuurtje. Ik besef ook wel, dat alles veel duurder zal worden, om met twee man te komen, maar zó,noo deze manier, is ook geen optie.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterFoute SterFoute SterFoute Ster
16/2/2015 door heer T Bolt

Metalen berging
positieve punten:
Snelle levering...
dus wij dachten.. moet goed komen allemaal.
De berging was enigsinds snel opgebouwd.
Echter, wat valt het materiaal tegen.
Net een colablikje... Jammer.
Dat is 1x nooit weer
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
7/2/2015 door John Schilder

Snelle levering.
positieve punten:
Snelle levering, goederen zijn van goede kwaliteit met goede en duidelijke beschrijving.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
5/2/2015 door Hetty

aankoop tuinschuurtje
positieve punten:
Tuinschuurtje besteld en zeer snel ontvangen, werd keurig op de camping afgeleverd. Bij plaatsing (door ons zelf) ontbraken de ruitjes van de deuren. Dit per e-mail gemeld. Binnen enkele dagen werden ze nabezorgd op de camping. Toppie!!
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
27/1/2015 door heer C.A.M. Leijten

Strooiwagen, snel bezorgd en tevreden over de kwaliteit
positieve punten:
Binnen de aangegeven tijd werd de strooiwagen thuisbezorgd. Deze voldeed volledig aan onze verwachtingen. Makkelijk in elkaar te zetten.
Wij gebruiken deze wagen om infill (d.i. kunststof gravel) over onze tennisbanen uit te strooien. Werkt prima!
Verbeterpunten:
bron
Goede SterFoute SterFoute SterFoute SterFoute Ster
21/1/2015 door Vermeulen

Slechte service en personeel helemaal !
positieve punten:
Beste mensen en lezers !

Dit is een drama ! Koop hier nooit ben nu onderweg naar de transport bedrijf om mijn zending op te halen.

Op 13-1-2015 besteld met het weten dat levertijd max 5 dagen is. Voordat ik ging bestellen heb ik contact gehad met de medewerkers van azalp met [Naam] en [Naam]. Deze 2 heren hebben mijn belooft om de zending te ontvangen voor de 21-01-2015 maar dat is niet zo !

Je moet zelf achter je producten aan en bellen. Ze hebben geen ervaring in de producten ze lezen allen van de website op of ze weten het niet.

Ik merk toch wel goedkoop is duurkoop ! Bij azalp ben je maar een nummertje !

Vervolgens ga je het bedrijf Zoeken op internet kom je redelijk wat klachten tegen en ze staan ook geregistreerd bij opgelicht. nl dat is niet best !

Het rare is dat het bedrijf in Etten Leur op de bredaseweg 185 een kantoor hebben zitten voor administratie en in Galder de opslag en in Wijchen de kantoor klantenservice ik heb al 10 jaar een eigen bedrijf maar nog nooit van deze constructie gehoord.beetje lastig zaken doen administratie in Etten Leur en klantenservice in Wijchen.

Azalp is niet voordelig maar 1 grote ramp !

Wij hebben besloten om zelf onze spullen te halen en de rekening van deze kosten te verhalen. Ik wil mijn klanten wel tevreden houden.

Dit zal voor azalp een hoge kosten plaatje kosten !

Met vriendelijk groet,
Een teleurgesteld klant

Service is echt 0 !
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterFoute SterFoute Ster
14/1/2015 door Ties

Prima product, maar geen vlekkeloze ervaring.
positieve punten:
Recent een sauna gekocht bij Azalp. Product is prima, maar van bestelling tot levering zijn er wel wat aandachtspunten voor deze firma.

-Levertijd: Op de website stond een levertijd van 4-6 weken vermeld voor de sauna van mijn keuze. Voor bestellen nog even gebeld met klantenservice om eea te controleren, de vermelde levertijd was correct. Een dag later, na het plaatsen van mijn bestelling, werd ik opgebeld door dezelfde klantenservicedat de levertijd 10-12 weken was en dat de normale levertijd is. Tegenvaller 1.
Bij levering van het product (alles netjes verpakt), bleek dat de handleiding in het Duits was, en dat er in het bouwpakket meer onderdelen zitten dan in de handleiding staan vermeld. Zelf eea uitvogelen dus. Tegenvaller 2.
Tevens was bij mijn bestelling de verkeerde saunakachel geleverd. Alles uiteindelijk opgelost, maar wel Tegenvaller 3.

Ben wel iedere keer netjes en beleefd te woord gestaan door klantenservice.

Edit: aan de hand van onderstaande prettige reactie van Azalp moet ik aangeven dat de levertijd wel iets langer was als aangegeven op de website, maar niet zo lang als ik hierboven heb gesteld.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
14/1/2015 door Wout van Duijn

Prima service
positieve punten:
Prima service, zelfs in kerstperiode produkten op tijd ontvangen zoals beloofd bij order plaatsing.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
13/1/2015 door Anquelique V/d Broek

prima
positieve punten:
snelle correcte levering.
prima service, je wordt altijd goed geholpen aan de telefoon
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
22/8/2014 door


positieve punten:
voordelige online winkel en snelle levering.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
21/8/2014 door


positieve punten:
Bedrijf waarmee je zaken kunt doen.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
21/8/2014 door


positieve punten:
Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de levering en klantvriendelijkheid. De enige kanttekening die ik wil plaatsen is dat wij natuurlijk niet dagelijks een blokhut plaatsen en pas op het moment dat wij de hut al hadden besteld en betaald gingen nadenken of er ook nog extra dakbedekking op moest en we hadden nog een spijkerset nodig. Hierover hebben we gebeld en uw klantenservice vond het raar dat wij na onze eerste bestelling hierover geen mail hadden ontvangen met dit advies, omdat dit normaal gesproken wel gebeurt.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
21/8/2014 door


positieve punten:
levering mocht iets sneller, voor de rest tevreden
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
21/8/2014 door


positieve punten:
Gewoon goede en snelle service, de bijbestelde trap voor het zwembad was niet correct, hierover gebeld, binnen 48 uur een ander model binnen, en pas veel later de verkeerd bezorgde opgehaald, dat is ook een stukje vertrouwen wat Azalp je geeft, wij sturen u een ander en het corrigeren van de fout daar nemen wij onze verantwoording voor, gewoon heel netjes.
Meer dan tevreden over de service.
Verbeterpunten:
bron


Vertel jouw ervaring met Azalp.nl


Populaire producten op Azalp.nl


Bij ons zijn nog geen producten bekend van deze webshop.
 
 
 




Contact | Register webshop | Reseller | Terms and conditions | Privacy Statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.