Huisdierenstore.nl




Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster

Bezoek de webshop: Huisdierenstore.nl


Reviews van bezoekers


huisdierenstore.nl krijgt 10 van de 10 sterren, gebaseerd op 30 30 ervaringen.

Goede SterGoede SterGoede SterFoute SterFoute Ster
8/3/2015 door Eric Meulendijks

Helaas een foutje in de eigenschap van een product
positieve punten:
De bestelde hondenkam had geen roterende pennen i.t.t. de productomschrijving. Aanbod om het product terug te sturen is een standaard leveringsvoorwaarde. Het zou meerwaarde bieden om een alternatief product voor te stellen voor een extra grove kam met roterende pennen zoals het bestelde exemplaar. Misschien bestaat een extra grove kam met roterende pennen zelfs niet.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
3/3/2015 door Maria Westerhof

Alles keurig verzorgd en heel netjes verpakt
positieve punten:
Mijn mening is dat alles zo netjes was. Goed product. Heel netjes verpakt. Op tijd mail voor bezorging. En ook echt bezorgd op dat tijdstip. Kortom dik tevreden.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
17/2/2015 door Celine Van Ieperen

overzichtelijke transparante duidelijke site.
positieve punten:
Prima site, geeft duidelijk alle informatie door over je bestelling. Ook wanneer je iets terug stuurt wordt er goed gecommuniceerd. Duidelijke site goed overzichtelijk en snelle levertijd. Verbeterpuntje, dat er meer informatie op de site kan staan over het geld terugstorten bij retourneren.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
5/2/2015 door Corrie Haspers-kooiman

wij zijn zéér tevreden met uw service !!!
positieve punten:
het mondwater Tropiclean breathplus geeft goede resutaten !
het oogwater van Jean Peau is goed te verdragen door de hond en geeft al iets resultaat !
de shampoo en de glansspray van Jean Peau gaan wij binnenkort mee beginnnen , als de honden-trimster komt !!
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterFoute SterFoute Ster
2/2/2015 door Martine

niet bezorgd binnen aangegeven aantal dagen
positieve punten:
Product is niet bezorgd binnen de aangegeven 2-5 dagen. Na zelf contact te hebben gelegd met klantenservice wel de reden gekregen. Het had klantvriendelijker geweest om mij op voorhand te informeren, aangezien men op de hoogte was van het probleem. Verder tevreden over product.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
29/1/2015 door Nathalie Bijlsma

??super
positieve punten:
Ik kan niks anders dan super
Zeer snelle levering
De riemen zijn zeer goede kwaliteit
Ben super tevreden ??
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
6/11/2014 door Ruud Bep van Nieuwkoop

snelle levering en duidelijke website.alles zo te vinden.
positieve punten:
Erg snel geleverd en duidelijk.verder heb ik geen op of aanmerkingen over deze site het is gewoon super in elkaar gezet.bovenal goede service.ik zou als mensen er om zouden vragen voor dieren spullen zeker deze site aanraden.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
5/11/2014 door Donna Kishoendajal

In een woord geweldig!!!!
positieve punten:
Ik zal zeker vaker bij jullie bestellen
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
3/11/2014 door Bertus van Schaik

perfect, hoe jullie behandeling in elkaar zit , echt perfect.
positieve punten:
hallo beste mensen van Etrias er valt eigen lijk weinig te beoordelen ,ik ben natuurlijk ook bij andere verkoop site's voor dieren geweest , maar dat was twee keer niets ,, bij jullie ben je gewoon een klant die met zorg en respekt wordt behandeld en op elke vraag eigenlijk een antwoord krijgt, heerlijk en bedankt daarvoor vrienden van Etrias.gr Bertus van schaik,
Verbeterpunten:
bron
Goede SterFoute SterFoute SterFoute SterFoute Ster
30/10/2014 door Donny Hoogenboom

Teleurstellend!!
positieve punten:
Zeer teleurgesteld, eerst niet aan de levertijd houden( die al ruim was met 2 tot 5 dagen). Dan niks laten horen, en als ik zelf mail is er ineens een track&trace code aangemaakt en kan ik mijn bestelling niet meer annuleren. Slechte zaak.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
27/10/2014 door Arie van der Stoel

super klantgericht
positieve punten:
Snelle reactie op vragen, afspraken prompt nakomen, snelle levering, etiket en formulier meegezonden
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
30/9/2014 door Tonya Lazet

Fantastisch
positieve punten:
Er is rekening gehouden dat ik de riem en het halsbandje dringend nodig
had. Ik heb een Maltezer-pup maar het lijkt wel een "tijger" , ze sloopt als het even kan alles.
Zo had i k een kong mini besteld maar die was al naar een dag kapot.
Dus dat was niet zo'n succes. Helaas.
Niets dan lof over de levering van de bestelling.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
13/9/2014 door ans janssen

Goede prijs en correcte levering.
positieve punten:
Op de site snel gevonden wat ik zocht voor een gunstige prijs. Alleen de levertermijn kan iets sneller. Maar je krijgt wel keurig op tijd bericht dat het pakketje verstuurd is.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
31/8/2014 door Hastings60

goed product - op tijd leveren is moeilijk
positieve punten:
De hondenmand is prima en zoals beschreven. Levering binnen 2 tot 5 werkdagen en toen stilte. Een keer gebeld en de beloofde email kwam en het duurde nog even. En de dag van levering - lang thuis zitten want tracking is onbekend. Al met al waren het dus 6 bijna 7 werkdagen. Kan beter
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
30/8/2014 door brenda loogman

De poes was zo blij als een kind met haar nieuwe mandje!
positieve punten:
We hebben voor de poes een hoog mandje besteld waar ze geborgen in lag en ze is heel tevreden. Geen problemen met bestellen en alles goed afgehandeld. Goede service.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
10/8/2014 door


positieve punten:
ik vind dat het binnen de aangegeven tijd bezorgt wordt,en ik krijg op tijd bericht.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
10/8/2014 door h kruit

goede service
positieve punten:
ik vind dat het binnen de aangegeven tijd bezorgt wordt,en ik krijg op tijd bericht.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
10/8/2014 door


positieve punten:
Nette bezorging van het pakketje en binnen de genoemde levertijd.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
10/8/2014 door Rubiette Barning

Nette bezorging
positieve punten:
Nette bezorging van het pakketje en binnen de genoemde levertijd.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
10/8/2014 door


positieve punten:
Makkelijk in bestellijst te bestellen.
Goede levering en binnen 5 werkdagen.
Keurige track and trace code toe gestuurd.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
10/8/2014 door Ben Dusseldorp

goede snelle levering
positieve punten:
Makkelijk in bestellijst te bestellen.
Goede levering en binnen 5 werkdagen.
Keurige track and trace code toe gestuurd.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
4/8/2014 door


positieve punten:
Zeer tevreden met de levering, kon deze dan ook online volgen.

Heb alleen 1 minpuntje en dat is dat de website traag is, misschien wel door hun succes en vele bezoekers of slechte webserver maarja maakt niet zoveel uit
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
4/8/2014 door Marc Vandeweyer

Zeer tevreden en snelle levering
positieve punten:
Zeer tevreden met de levering, kon deze dan ook online volgen.

Heb alleen 1 minpuntje en dat is dat de website traag is, misschien wel door hun succes en vele bezoekers of slechte webserver maarja maakt niet zoveel uit
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
1/8/2014 door


positieve punten:
Dit is een perfecte website: producten laten zich makkelijk vinden en bestellen, afrekenen zonder inlogcode aan te hoeven maken en de levering is eveneens snel!
iets nodig op gebied van huisdierverzorging of ongediertebestrijding? Deze website gebruiken!
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
1/8/2014 door Eddy van Asselt

Goede & duidelijke website, makkelijk bestellen en afrekenen en snelle levering!
positieve punten:
Dit is een perfecte website: producten laten zich makkelijk vinden en bestellen, afrekenen zonder inlogcode aan te hoeven maken en de levering is eveneens snel!
iets nodig op gebied van huisdierverzorging of ongediertebestrijding? Deze website gebruiken!
Verbeterpunten:
bron


Vertel jouw ervaring met Huisdierenstore.nl


Populaire producten op Huisdierenstore.nl


Bij ons zijn nog geen producten bekend van deze webshop.
 
 
 




Contact | Register webshop | Reseller | Terms and conditions | Privacy Statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.