Petsplace.nl




Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster

Bezoek de webshop: Petsplace.nl


Reviews van bezoekers


petsplace.nl krijgt 10 van de 10 sterren, gebaseerd op 30 30 ervaringen.

Goede SterGoede SterGoede SterFoute SterFoute Ster
22/3/2015 door Lizzy Meijerink

Snel maar kapot
positieve punten:
Ik heb een bestelling gedaan bij pets place en het was twee dagen later al bij me thuis wat erg fijn was :)
Ik had ook kattenbak (houten) korrels gekocht. Helaas was de zak gescheurd in de doos waardoor de hele doos vol lag.
Misschien toch wat beter inpakken?
Verder erg tevreden :)
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
22/3/2015 door martin niesthoven

de service
positieve punten:
De service is uitstekend ze doen wat ze beloven niet meer en niet minder
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
21/3/2015 door Monique Timmermans

zeer goed!
positieve punten:
Super snelle levering en goede service!
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
21/3/2015 door D Dufour-van den Goorbergh

voldoet perfect
positieve punten:
De bestelling is zeer goed verpakt. Het is ideaal om de bestelling kosteloos op te kunnen halen in de winkel. De levering is zoals vernoemt zeer goed verlopen en je wordt van alle stappen in de verzendig op de hoogte gebracht via mail.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
21/3/2015 door Mevrouw P. Wolters

snel en goed
positieve punten:
Binnen 1 dag thuis
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
21/3/2015 door Jennifer de Jong

Goede service
positieve punten:
Snelle levering, alleen was mijn bestelling niet compleet. Na een mail te hebben gestuurd ontving het resterende gedeelte de daf erna netjes thuis:)
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
21/3/2015 door Dhr. Mohan

Goedkoop snel betrouwbaar
positieve punten:
Ik heb zelf een 2 serama kippen en een aantal kwartels en een zak voer van 20 kg incl bezorgen is vaak en altijd en zeker als het in de aanbieding is de goedkoopste ik bespaar me rug hiermee en niet alleen in me portomonee
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
21/3/2015 door Bente Koole

Erg tevreden
positieve punten:
Ik ben zeer tevreden over de bestelling: goede prijs/kwaliteitverhouding, op tijd verzonden en snelle levering, netjes verpakt en hierdoor geen enkele schade aan het product. Top!
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
21/3/2015 door kim oosterhof

Weide hooi
positieve punten:
goeie hooi en los plukken
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
20/3/2015 door Karen van Santen

prima, pets place
positieve punten:
we hebben iets besteld, en het werd keurig de dag daarna, zoals afgesproken, geleverd. Prima!
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
18/3/2015 door J.

prima levering, precies wat ik nodig had!
positieve punten:
ik had met spoed een paar voerbakjes nodig voor mijn vogelkooi. In de gewone dierenwinkel in de stad niet te krijgen. Bij Pets Place wel.
Volgende dag in huis. Helemaal blij. Prima geleverd in goede verpakking met luchtzakjes ertussen, zodat het plastic onderweg niet kan breken.
Volgende bestelling doe ik weer bij Pets Place
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
18/3/2015 door Mevr. A.G. Tilma

Prima bedrijf met snelle levering.
positieve punten:
Overzichtelijke site. Snelle levering.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
18/3/2015 door Miss Dagmar Klink

SUPPERRRRRRR....
positieve punten:
Beste katten grind ooit....stinkt niet makkelijk om uit te scheppen. Voor mij nooit meer een andere soort en of merk katten grind....gelijk tien zakken besteld. In één woord SUPER....
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
18/3/2015 door Norina

Prima
positieve punten:
Snel, eenvoudig, keurig op tijd en goed verpakt, kortom prima shoppen hier!
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
17/3/2015 door Lambiekske

Ik beoordeel over kwaliteit,snelle levering en service.
positieve punten:
De producten die ik koop zijn altijd voor aquaria.
Ik heb 4 aquaria en binnenkort de vijfde.
De kwaliteit van de aquaria is perfect, ook de bijbehorende producten zijn prima in orde en voldoen aan mijn eisen.
Het is altijd, de ene dag besteld en de andere dag in huis.
De laatste keer kreeg ik op vrijdag een nieuw aquarium.
Er zat een barst in de top plaat van de kast door het transport.
Dat kan gebeuren !!
Op zaterdag had ik al een nieuwe in huis, en op maandag kwamen ze de beschadigde alweer ophalen.
Snelle en goede service !!
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
17/3/2015 door Jupke

snelle levering, goed verpakt
positieve punten:
goede afhandeling, snel geleverd, heel netjes verpakt
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
17/3/2015 door J. Homan

Prima webshop!
positieve punten:
Snel besteld, snel geleverd én de juiste producten geleverd. Zending ook prima traceerbaar. Kortom: niets aan veranderen!
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
17/3/2015 door John Treffers

Snelle sservice en correct
positieve punten:
Zie hieboven
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
17/3/2015 door maja

Perfect
positieve punten:
Absoluut voor herhaling vatbaar.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
17/3/2015 door Fransisca Van Ingen

geweldig product
positieve punten:
Ik ben blij dat het bestaat. Ik heb 1 schildpad kunnen redden van de dood. Helaas was het voor de andere te laat. Met 4 dagen gebruik zie je echt resultaat.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
17/3/2015 door Monique Rakke

Keurige en zeer snelle levering
positieve punten:
Niet de goedkoopste maar wel heel snel geleverd.
Keurig verpakt met een leuk tijdschriftje erbij.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
16/3/2015 door jan Laan

benshoezen
positieve punten:
Goed snel en voordelig
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
16/3/2015 door Patricia

Zeer tevreden
positieve punten:
Zeer tevreden over pets place.
Ze hebben fijne aanbiedingen voor ons waar we dan echt ons voordeel mee doen.
Levering is snel en correct.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
16/3/2015 door Tevreden klant

Snel reactie, prima service!
positieve punten:
Na wat speurwerk op intranet bleek Pets Place voor hetgeen ik nodig had de goedkoopste te zijn.
Bij het bestellen van 6 stuks dierenvoeding kreeg ik een pop-up dat er nog maar 3 beschikbaar waren. Had ik die 3 stuks genomen dan kwamen de verzendkosten erbij, bij 6 stuks niet. Dus klantenservice gemaild. Nog dezelfde dag bericht terug dat ze de voorraad in de webshop aangepast hadden en ik de volgende dag mijn 6 stuks kon bestellen.
Dit gedaan en een dag later werd het al geleverd.
Erg netjes.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
16/3/2015 door Jo-Zita van Gerner

Royal Canin mini adult hond
positieve punten:
Ik vind dat mijn bestelling goed verlopen is en netjes is bezorgd zeker voor herhaling vatbaar
Bedankt!
Verbeterpunten:
bron


Vertel jouw ervaring met Petsplace.nl


Populaire producten op Petsplace.nl


Bij ons zijn nog geen producten bekend van deze webshop.
 
 
 




Contact | Register webshop | Reseller | Terms and conditions | Privacy Statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2019 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.