Fietsweb.nl



De populaire webwinkel Fietsweb.nl verkoopt vele artikelen met goede reviews. Lees alle ervaringen over Fietsweb.nl en bestel snel je producten.
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster

Bezoek de webshop: Fietsweb.nl


Reviews van bezoekers


fietsweb.nl krijgt 10 van de 10 sterren, gebaseerd op 30 30 ervaringen.

Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
21/3/2015 door Patrick Nowak

goed en snel
positieve punten:
PRIMA WEBSIITE, SNELLE LEVERING EN GOEDKOOP
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
21/3/2015 door G Trapman

Super website besteld en volgende dag geleverd
positieve punten:
Helemaal happy
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
21/3/2015 door G.j. van den Brink

Doen, prima levering!
positieve punten:
Doen, prima levering!
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
21/3/2015 door Mevrouw/Meneer de Boer

goed
positieve punten:
Alles netjes afgehandeld en bij vraag direct en duidelijke reactie
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterFoute SterFoute Ster
21/3/2015 door Martin van Schaik

goed
positieve punten:
goed en tevreden
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
20/3/2015 door Nancy

prima
positieve punten:
Besteld en gekregen wat ik wou
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
20/3/2015 door Wim Hijnen

Handige aankoop
positieve punten:
Goede royale fietstas, een klein minpuntje, de haken waren maar geschikt voor een pijp-diameter van 12 mm . Van onze nieuwe Batavus waren die 13 mm dus moesten we die haakje aanpassen.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
20/3/2015 door Fh Moonen

Efficient
positieve punten:
De afwikkeling van mijn bestelling bij FietsWb verliep zeer efficient. De bestelprocedure op de website verliept vlot en het daarop volgend email verkeer idem dito.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
19/3/2015 door M ten Cate

Makkelijk bestellen, supersnelle levering en goede kwaliteit
positieve punten:
Goede ervaring, handige site, veilig betalen, goede prijs en snelle levering.
Al met al een aanrader.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
19/3/2015 door Charlotte

Goede service, goed product
positieve punten:
Bij het ontvangen van mij bestelling ontdekte ik dat ik zelf een fout had gemaakt en een verkeerd product had besteld. Toen ik niet exact kon vertellen welk product ik dan wel wou hebben zijn de medewerkers van Fietsweb.nl dat helemaal voor me uit gaan zoeken in het magazijn. Ruilen was geen enkel probleem en net als bij de eerste levering had ik mijn bestelling de volgende dag al binnen.
Het ging om een zeer mooie Willex fietstas waar ik sindsdien ook zeer tevreden over ben.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
19/3/2015 door R.S. Homsma

Snelle en adequate levering tegen een gunstige prijs
positieve punten:
Webshop is wat minde luxe uitgevoerd echter als je weet wat je wilt is het assortiment uitgebreid genoeg. Afhandeling verder prima en op het niveau van veel grotere (en duurdere) internet spelers op de markt.
Kan wel eens flink gaan groeien, ik heb de site ook al getipt bij 2 fietsvrienden.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
18/3/2015 door Sebastiaan

Goede service
positieve punten:
Kapotte hartslagmeter terug gestuurd onder garantie. Zelf na een week of drie gebeld over de stand van zaken. Toen zonder gedoe gewoon een nieuwe hartslagmeter toegestuurd gekregen binnen een dag.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
17/3/2015 door Nel Jansen

geweldig goed
positieve punten:
Het was voor mij de eerste online bestelling en het is boven verwachting goed.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
17/3/2015 door Henk Spronk

tevreden over levering
positieve punten:
Het door mij bestelde fietsenrek is (zeer)snel en correct geleverd. De dienstverlening is efficient en doeltreffend georganiseerd.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
17/3/2015 door Michelle

Basil dubbele fietstas Bloom - Gardenia White
positieve punten:
Snelle levering. Goed verpakt. Super tevreden. Mooie fietstassen.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
17/3/2015 door Anja Roodhorst

Snelle,goede levering.
positieve punten:
Leuke korting op de producten .Snelle levering. Goed verpakt.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
17/3/2015 door Anna van den Heuvel

Yepp junior easyfit
positieve punten:
De stoel was snel geleverd en heel makkelijk te monteren op een bagagedrager met easyfit window.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
17/3/2015 door Henk Janssen

Goede en snelle levering
positieve punten:
goede kwaliteit voor redelijke prijs
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
17/3/2015 door Casper Kruijer

Gates tandriem voor fiets
positieve punten:
prima levering, tandriem zat prima verpakt. levering redelijk vlog
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
17/3/2015 door Janny Gersjes

Zeer snelle en goed verzorgde levering!!!!
positieve punten:
Had 3 nieuwe accessoires voor m'n nieuwe fiets besteld, prima kwaliteit en mooie producten.
Met nog even een telefoontje ook nog de juiste kleur.
Ben helemaal blij!!!! JG
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
16/3/2015 door J. Uittenbogaart

Prima product voor goede prijs met snelle levering!
positieve punten:
Twee Schwalbe banden besteld. De doorslag om bij FietsWeb.nl te bestellen gaf m.n. de prijs, kwaliteitsproducten, goede informatie en de beloofde snelle levering.
Aan al deze voorwaarden werd prima voldaan. Ik kan weer veel kilometers vooruit!
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterFoute SterFoute Ster
16/3/2015 door Caspar Willemsen

Snel verstuurd, jammer van de stickers op het product
positieve punten:
Had een nieuwe achterlamp besteld maar en prima geleverd, maar plak dan niet een GROTE witte sticker op het product waarbij het duidelijk zichtbaar is en afbreuk van het product. Kan je lekker nog een kwartier lopen pielen om het eraf te krabben omdat het stickers zijn die niet in 1x eraf gaan..

Dus dat lijkt mij zeker een verbeterpuntje, of stop er zelfs een doosje omheen zodat het product zelf geen sticker nodig heeft.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
16/3/2015 door Wim Broeder

Tevreden
positieve punten:
Snel en goed geleverd ,dik tevreden. Durf ik iedereen aan te raden
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
16/3/2015 door Hec Salemans

Fietstas
positieve punten:
Fietstas ziet er stevig en degelijk uit. Prima en zeer snelle bezorging.
Verbeterpunten:
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
16/3/2015 door A. de Jong

Uitstekend afgewerkte levring
positieve punten:
We kenden deze site van kennisen. De bestelde fietstassen werden vlot en netjes geleverd
Verbeterpunten:
bron


Vertel jouw ervaring met Fietsweb.nl


Populaire producten op Fietsweb.nl



Teasi One Classic
Fietsweb.nl
€164.16
Teasi One Classic

Brooks Dalston S - Enkele Fietstas - 12 l - B..
Fietsweb.nl
€159.03
Brooks Dalston S - Enkele Fietstas - 12 l - Blauw

Shimano Unzen II drinkrugzak 2 L oranje/blauw
Fietsweb.nl
€54.59
Shimano Unzen II drinkrugzak 2 L oranje/blauw

Brooks Paddington - Enkele Fietstas - 10 l - ..
Fietsweb.nl
€230.85
Brooks Paddington - Enkele Fietstas - 10 l - Blauw

Brooks Millbrook - Zadeltas - 5 l - Zwart
Fietsweb.nl
€148.77
Brooks Millbrook - Zadeltas - 5 l - Zwart

Brooks tas Dalston S zw
Fietsweb.nl
€159.03
Brooks tas Dalston S zw

Bobike Mini Exclusive Windscherm - Urban Gree..
Fietsweb.nl
€31.79
Bobike Mini Exclusive Windscherm - Urban Green

Bobike Exclusive City - Windscherm
Fietsweb.nl
€35.72
Bobike Exclusive City - Windscherm

ProPlus Fietshoes voor 2 fietsen zwart met in..
Fietsweb.nl
€29.51
ProPlus Fietshoes voor 2 fietsen zwart met insteekvak 330289

Fastrider Dubbele Fietstas Cargo Rood 2002510..
Fietsweb.nl
€43.70
Fastrider Dubbele Fietstas Cargo Rood 20025108

Popal Daily Dutch TR20 - Kinderfiets - 20 in..
Fietsweb.nl
€283.86
Popal Daily Dutch TR20 - Kinderfiets - 20 inch - Meisjes - Roze/Turqoise

Popal Fun Jet 2608 - Jongensfiets - 26 Inch -..
Fietsweb.nl
€261.06
Popal Fun Jet 2608 - Jongensfiets - 26 Inch - Blauw/Grijs
 
 
 




Contact | Register webshop | Reseller | Terms and conditions | Privacy Statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2019 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.