Halfords.nl



De populaire webwinkel Halfords.nl verkoopt vele artikelen met goede reviews. Lees alle ervaringen over Halfords.nl en bestel snel je producten.
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster

Bezoek de webshop: Halfords.nl


Reviews van bezoekers


halfords.nl krijgt 10 van de 10 sterren, gebaseerd op 30 30 ervaringen.

Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
8/9/2014 door Anoniem

Online bestelling geplaatst. kan het in de winkel afhalen.
positieve punten:
Op halen in winkel dichtbij, dus geen verzendkosten
Verbeterpunten:
Te korte ophaal termijn. blijft maar 5 dagen ophaalbaar in de winkel, en dat is niet genoeg. Als ik het op zondag bestel, wil ik het waarschijnlijk op zaterdag ophalen, maar dat kan dus niet.
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
8/9/2014 door Anoniem

Duidelijk, goede prijs ivm aanbieding
positieve punten:
De snelheid om product op te halen bij dichtstbijzijnde winkel.
Verbeterpunten:
-
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
7/9/2014 door Anoniem

Vriendelijk personeel die een goede service verlenen en meestal voor je klaar staan.
positieve punten:
-
Verbeterpunten:
-
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
7/9/2014 door Erik H. Schulz

Met name de snelheid tussen betaling en de sms dat de spullen voor me klaar liggen vallen op. Daar kan menig winkel wat van leren.
positieve punten:
Zie ervaring. Maar ook de vriendelijkheid van de jongeman die bij de kassa hielp was erg goed.
Verbeterpunten:
-
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
6/9/2014 door Anoniem

Duidelijke, snelle website. Snelle reactie op te bestellen materialen. Je wordt goed op de hoogte gehouden.
positieve punten:
-
Verbeterpunten:
-
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
6/9/2014 door Anoniem

Zie sterke punten en verbeterpunten.
positieve punten:
Vlot bestelproces.
Prettig dat je bij afhalen in de winkel ook gewoon in de winkel kunt afrekenen.
Verbeterpunten:
Bij online bestellen in combinatie met afhalen in de winkel eist Halfords met verplichte invulvelden allerlei persoonlijke gegevens (naam, adres, woonplaats, tel.nr. etc.) die voor afhalen in de winkel helemaal niet nodig zijn. Heel vervelend.
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
6/9/2014 door Van den Akker

Prima
positieve punten:
Snelle correcte levering
Verbeterpunten:
Zo doorgaan
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
6/9/2014 door Anoniem

Prima website, alles snel geregeld.
positieve punten:
Snelle levering tegen redelijke prijs
Verbeterpunten:
Geen
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
6/9/2014 door Diana van der Keur

Goed
positieve punten:
-
Verbeterpunten:
-
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
5/9/2014 door A Jacobs

Mijn ervaring is heel erg goed met dit bedrijf.
positieve punten:
-
Verbeterpunten:
-
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
20/8/2014 door J.C. Govers

Dit was de 1e keer dat wij iets online bestelde bij Halfords en hebben geen opmerkingen. Je werd duidelijk op de hoogte gehouden wanneer het gekochte werd afgeleverd.
positieve punten:
-
Verbeterpunten:
-
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
18/8/2014 door Anoniem

In eerste instantie weinig klantvriendelijk door medewerker H'dorp, maar later, na tussenkomst hoofdkantoor, goed geholpen door filiaal Lisse!
positieve punten:
Sterk opgepakt!
Verbeterpunten:
Communicatie: ben niet teruggebeld door klantenservice, waar wel beloofd. Het was wel geregeld, maar nagelaten om te melden.
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
17/8/2014 door Teus Mos

Goed
positieve punten:
-
Verbeterpunten:
-
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
15/8/2014 door ter metz

Bij halfords haarlem centrum een twinnyload fietsenrek gekocht; met het rek was van alles mis, maar met de service van dit team op de ged. oude gracht was alles fantastisch.
positieve punten:
dat mannen niet met hun naam een compliment willen ontvangen, maar als team.
Verbeterpunten:
bij de waardering: info website, zou ik nvt willen invullen
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
15/8/2014 door Schouten

Snelle en prima service!
positieve punten:
-
Verbeterpunten:
-
bron
Goede SterGoede SterGoede SterFoute SterFoute Ster
13/8/2014 door Anoniem

Oke, maar langzame levering
positieve punten:
-
Verbeterpunten:
-
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
13/8/2014 door René Jongsma

Online bestelling fiets
positieve punten:
Snelle levering
Verbeterpunten:
Bij telefonische afstemming over dag van bezorging ook alvast een indicatie kunnen geven of bezorging in de ochtend of middag plaatsvindt. Enige mogelijkheid nu was om op de dag van bezorging zelf nog een keer te bellen met logistiek vervoerder en/of een half uur vóór de bezorging gebeld te worden door de chauffeur.
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
13/8/2014 door sharon

Goed
positieve punten:
-
Verbeterpunten:
leverdata vermelden
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
12/8/2014 door Anoniem

In de winkel in Zutphen: altijd met goede medewerkers die weten wat klantvriendelijkheid én klantgerichtheid is. Wat Halfords.nl betreft: de eerste kennismaking verliep goed. Een duidelijke site...
positieve punten:
-
Verbeterpunten:
-
bron
Goede SterGoede SterFoute SterFoute SterFoute Ster
12/8/2014 door Anoniem

In store ervaringen zijn over het algemeen als positief bevonden, maar online ligt dat toch anders. Wat punten die opvielen/tegenvielen:

1. Na bestelling en bevestiging dat een product...

positieve punten:
In het filiaal Kanaleneiland Utrecht: vriendelijkheid van het personeel en bereidheid tot het geven van extra informatie.
Verbeterpunten:
Zie eerdere uitgebreide uitleg over de punten die mij zijn opgevallen gedurende het bestel/afhaalproces.
bron
Goede SterGoede SterGoede SterFoute SterFoute Ster
24/6/2014 door Ed aarts

Heb accu aangeschaft maar ben nu al 24u bezig deze op te laden tot volle accu.
positieve punten:
Beschikbaarheid en vriendelijkheid mdw zeker behulpzaam geweest
Verbeterpunten:
Accu alleen verkopen indien 100% gebruiksklaar
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterFoute Ster
24/6/2014 door Anoniem

Goed
positieve punten:
Het gemak van afhalen en betalen in de winkel. Je zit niet perse vast aan bezorgkosten e.d.
Verbeterpunten:
Er stond weinig specifieke informatie zoals maten en afmetingen over het product op de site.
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
24/6/2014 door Angelique Rumping

Prima
positieve punten:
alles is prima gegaan
Verbeterpunten:
heb ik niet ben tevreden
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
24/6/2014 door L.Laven

Artikel gekocht via webshop.
positieve punten:
Ik werd direct gebeld dat het artikel een dag later beschikbaar was.
Verbeterpunten:
Geen
bron
Goede SterGoede SterGoede SterGoede SterGoede Ster
24/6/2014 door Mia van Meekeren van Oss

Bestellen ging prima en snel. Website makkelijk toegankelijk.
positieve punten:
-
Verbeterpunten:
-
bron


Vertel jouw ervaring met Halfords.nl


Populaire producten op Halfords.nl


Bij ons zijn nog geen producten bekend van deze webshop.
 
 
 




Contact | Register webshop | Reseller | Terms and conditions | Privacy Statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2019 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.