+1,75 Dailies AquaComfort Plus Toric (cil -0,75 as 160) - 30 pack - Daglenzen - Contactlenzen


+1,75 Dailies AquaComfort Plus Toric (cil -0,75 as 160) - 30 pack - Daglenzen - Contactlenzen
Dailies Aquacomfort Plus Toric zijn torische daglenzen van Alcon (voorheen CibaVision). Torische contactlenzen corrigeren het astigmatisme van de ogen. Bij torische lenzen is het essentieel dat deze s...
Vergelijk en koop bij de volgende webshop(s):
€27.98 ZIEZIE Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster 
6 - 8 dagen
EAN: 0630175518910

Vertel ons jouw ervaring met dit product:

+1,75 Dailies AquaComfort Plus Toric (cil -0,75 as 160) - 30 pack - Daglenzen - Contactlenzen Buy


Dailies Aquacomfort Plus Toric zijn torische daglenzen van Alcon (voorheen CibaVision). Torische contactlenzen corrigeren het astigmatisme van de ogen. Bij torische lenzen is het essentieel dat deze stabiel op de ogen blijven liggen, de Dailies Aqua Comfort Plus geven deze stabiliteit. Hierdoor geeft deze lens een scherp en helder zicht gedurende de gehele dag. Net als alle andere contactlenzen in de Dailies Aquacomfort Plus serie is ook de torische variant voorzien van een uniek bevochtingsingrediënt waarvan een kleine hoeveelheid vrijkomt bij iedere knippering, waardoor de Dailies AquaComfort Plus contactlenzen als extra comfortabel worden ervaren.
 
 
 
Contact | Register webshop | Reseller | Conditions | Privacy statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.