-2,00 1-Day Acuvue TruEye - 180 pack - Daglenzen - Contactlenzen - BC 9,00


-2,00 1-Day Acuvue TruEye - 180 pack - Daglenzen - Contactlenzen - BC 9,00
1-DAY ACUVUE TruEye

1-DAY ACUVUE TruEye contactlenzen zijn de meest recente daglens innovatie van Johnson & Johnson en de eerste daglenzen gemaakt van silicone hydrogel. Uit een jaar onderz...
Vergelijk en koop bij de volgende webshop(s):
€161.88 ZIEZIE Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster 
6 - 8 dagen
EAN: 0733905540646

Vertel ons jouw ervaring met dit product:

-2,00 1-Day Acuvue TruEye - 180 pack - Daglenzen - Contactlenzen - BC 9,00 Buy


1-DAY ACUVUE TruEye

1-DAY ACUVUE TruEye contactlenzen zijn de meest recente daglens innovatie van Johnson & Johnson en de eerste daglenzen gemaakt van silicone hydrogel. Uit een jaar onderzoek van Johnson & Johnson is gebleken dat 1-DAY ACUVUE TruEye daglenzen momenteel de enige daglens is die vergelijkbaar is met het natuurlijke oog zonder contactlens. Zelfs aan het einde van een lange intensieve dag de contactlenzen te hebben gedragen, blijft het natuurlijk gevoel alsof je geen contactlenzen draagt.

1-Day ACUVUE TruEye daglenzen zijn ontwikkeld om de ogen gezond te houden. Dit is mogelijk dankzij de unieke combinatie van materialen en technieken. Het dunne silicone hydrogel design zorgt voor een optimale zuurstofdoorlaatbaarheid. Het materiaal voorkomt het gevoel van droge ogen door het vocht in de contactlens te bundelen. Het silicone hydrogel materiaal in combinatie met de ultra gladde Hydraclear technologie van Johnson & Johnson zorgt voor een uitzonderlijk comfortabele daglens.

De 1-DAY ACUVUE TruEye daglenzen zijn verkrijgbaar in een 30, 90 of 180 verpakking.
 
 
 
Contact | Register webshop | Reseller | Conditions | Privacy statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.