+2,50 - 1-DAY ACUVUE MOIST - 90 pack - Daglenzen - Contactlenzen


+2,50 - 1-DAY ACUVUE MOIST - 90 pack - Daglenzen - Contactlenzen
1-DAY ACUVUE MOIST contactlenzen zijn één van de meeste gedragen daglenzen. Acuvue contactlenzen zijn ontwikkeld door Johnson & Johnson, een van de grootste fabrikanten wereldwijd op het gebied van ge...
Vergelijk en koop bij de volgende webshop(s):
€62.94 ZIEZIE Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster 
6 - 8 dagen
EAN: 0733905614811

Vertel ons jouw ervaring met dit product:

+2,50 - 1-DAY ACUVUE MOIST - 90 pack - Daglenzen - Contactlenzen Buy


1-DAY ACUVUE MOIST contactlenzen zijn één van de meeste gedragen daglenzen. Acuvue contactlenzen zijn ontwikkeld door Johnson & Johnson, een van de grootste fabrikanten wereldwijd op het gebied van gezondheid- en oogproducten.

De 1-DAY ACUVUE MOIST daglenzen zijn voorzien van de unieke LACREON® technologie, waardoor het draagcomfort van ’s ochtends tot ’s avonds uitzonderlijk is. De toegepaste techniek is afgeleid van het natuurlijk traanvocht dat je als mens zelf aanmaakt. Dit vochtrijk ingrediënt in het lensmateriaal zorgt ervoor dat contactlens de hele dag een fris en comfortabel gevoel geeft en de lens niet uitdroogt. Een perfecte contactlens voor het verzachten van droge ogen en lensdragers die last hebben van een oncomfortabel gevoel door bijvoorbeeld seizoensgebonden allergieën .

Daarnaast bieden 1-DAY ACUVUE MOIST daglenzen extra bescherming voor je ogen en netvlies tegen schadelijke UV-straling door ruim95% van UVB-straling en meer dan 80% van de schadelijke UVA-straling tegen te houden.

De 1-DAY ACUVUE MOIST daglenzen zijn verkrijgbaar in een 30, 90 of 180 verpakking.
 
 
 
Contact | Register webshop | Reseller | Conditions | Privacy statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.