+3,25 ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM (cil -1,25 as 180) - 6 pack - Maandlenzen - Contactlenzen


+3,25 ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM (cil -1,25 as 180) - 6 pack - Maandlenzen - Contactlenzen
ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM

De ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM contactlenzen van Johnson & Johnson zijn kwalitatieve weeklenzen voor lensdragers die een astigmatische correctie nodig hebben.<...
Vergelijk en koop bij de volgende webshop(s):
€32.49 ZIEZIE Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster 
6 - 8 dagen
EAN: 0733905682346

Vertel ons jouw ervaring met dit product:

+3,25 ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM (cil -1,25 as 180) - 6 pack - Maandlenzen - Contactlenzen Buy


ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM

De ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM contactlenzen van Johnson & Johnson zijn kwalitatieve weeklenzen voor lensdragers die een astigmatische correctie nodig hebben.

ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM weeklenzen zijn ontwikkeld om voor een langere tijd uitzonderlijk comfort te bieden in combinatie met stabiel, scherp en helder zicht, zelfs onder veeleisende omstandigheden tijdens een actieve levensstijl of sport. Het maakt niet uit hoe je je ogen of hoofd beweegt, de contactlenzen blijven op de juiste plaats zitten en zorgen voor scherp en helder zicht. ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM weeklenzen bewegen minder in het oog door de toepassing van de bewezen Accelerated Stabilisation Design (ASD) techniek. Door het stabiele zicht ervaar je veel meer bewegingsvrijheid.

Door het ultra-glad en zijdezacht oppervlak van de ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM weeklenzen glijden oogleden moeiteloos over de contactlenzen, waardoor mede hierdoor het gevoel van vermoeide en geïrriteerde ogen wordt voorkomen en het zelfs voelt alsof je helemaal geen lenzen draagt. De HYDRACLEAR PLUS technologie met ingebouwd bevochtigsmiddel Polyvinylpyrrolidone (PVP) zorgt er tevens voor dat de contactlenzen ideaal zijn om droge ogen te voorkomen in een verwarmde geconditioneerde ruimtes.

De ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM weeklenzen zijn verkrijgbaar in een 6 of 12 verpakking.
 
 
 
Contact | Register webshop | Reseller | Conditions | Privacy statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.