+5,75 ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM (cil -2,75 as 20) - 6 pack - Weeklenzen - Contactlenzen


+5,75 ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM (cil -2,75 as 20) - 6 pack - Weeklenzen - Contactlenzen
Acuvue Oasys for Astigmatism zijn buitengewoon comfortabele weeklenzen van Johnson & Johnson. Dankzij het Accelerated Stabilisation Design (ASD) kan je genieten van een scherp en stabiel zicht, ook on...
Vergelijk en koop bij de volgende webshop(s):
€32.49 ZIEZIE Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster 
6 - 8 dagen
EAN: 0733905364860

Vertel ons jouw ervaring met dit product:

+5,75 ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM (cil -2,75 as 20) - 6 pack - Weeklenzen - Contactlenzen Buy


Acuvue Oasys for Astigmatism zijn buitengewoon comfortabele weeklenzen van Johnson & Johnson. Dankzij het Accelerated Stabilisation Design (ASD) kan je genieten van een scherp en stabiel zicht, ook onder actieve omstandigheden, waar je je hoofd of ogen ook naartoe draait. Hierdoor wordt je niet beperkt in je bewegingsvrijheid. De toegepaste Accelerated Stabilisation Design technologie maakt gebruik van de natuurlijke beweging van het knipperen van de ogen waardoor de contactlens op zijn plaats blijft zitten.

Ook in omgevingen met een airconditioning of lange periodes achter een beeldscherm biedt de Acuvue Oasys for Astigmatism utliem comfort . De Hydraclear Plus technologie zorgt voor een ongeëvenaard glad lensoppervlak waardoor het comfort van de lenzen wordt versterkt. Door de juiste hydratatie en minder wrijving met het oog door het gladde lensoppervlak blijven de lenzen de volledige draagtijd comfortabel aanvoelen.

De Acuvue Oasys for Astigmatism biedt dan ook verlichting voor ogen die bij het dragen van andere contactlenzen droog aanvoelen. Daarnaast ontstaat bij het dragen van Acuvue Oasys for Astigmatism contactlenzen een verminderde behoefte aan bevochtigingsvloeistoffen

Acuvue Oasys for Astigmatism weeklenzen bieden extra bescherming voor je ogen en netvlies tegen schadelijke UV-straling door minimaal 90% van UVA-straling en meer dan 99% van de schadelijke UVB-straling tegen te houden.

Acuvue Oasys for Astigmatism contactlenzenzijn verkrijgbaar in een 6 en 12 pack.
 
 
 
Contact | Register webshop | Reseller | Conditions | Privacy statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.