Bibabad Babybadje - verstelbaar 60-80 cm blue bubble


Bibabad Babybadje - verstelbaar 60-80 cm blue bubble
Ben je al te groot voor het plastic babybadje en hebben je papa en mama geen ligbad? In dat geval is BiBaBad echt iets voor jou ! In een BiBaBad kun je net zo lekker spelen als in een groot ligbad. ...
Vergelijk en koop bij de volgende webshop(s):
€144.00 kinderbadshop Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster 
4 - 5 dagen
EAN: 8718503520087

Vertel ons jouw ervaring met dit product:

Bibabad Babybadje - verstelbaar 60-80 cm blue bubble Buy


Ben je al te groot voor het plastic babybadje en hebben je papa en mama geen ligbad? In dat geval is BiBaBad echt iets voor jou ! In een BiBaBad kun je net zo lekker spelen als in een groot ligbad. Het opzetten van het BiBaBad is heel gemakkelijk: Papa en mama hoeven het badje alleen maar uit te klappen en op het doucheputje te zetten. Je vult het BiBaBad met water uit de douchekraan en na afloop trek je de stop er uit en laat je het water door de afvoer van de douche wegstromen. Badplezier gegarandeerd! BiBaBad is anti slip en wasbaar op 60 graden en....... je kunt er zeker tot je 8e heerlijk in badderen. Deze uitvoering kun je in lengte en breedte verstellen van 60 centimeter tot 80 centimeter en ook de pootjes kun je langer en korter zetten zodat je hem aan je eigen doucheruimte aan kunt passen.
 
 
 
Contact | Register webshop | Reseller | Conditions | Privacy statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.