Gotz BABY PURE KNUFFELPOP


Gotz BABY PURE KNUFFELPOP
Gotz EAN 159118 BABY PURE KNUFFELPOP is een heerlijk zachte 33 cm grote knuffelpop welke geschikt is voor baby’s vanaf 0 jaar (0+). Er is veel zorg besteed aan veiligheid, duurzaamheid en ecologie. Al...
Vergelijk en koop bij de volgende webshop(s):
€51.95 Two4Toys.com Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster 
4 - 5 dagen
EAN: 4001269911188

Vertel ons jouw ervaring met dit product:

Gotz BABY PURE KNUFFELPOP Buy


Gotz EAN 159118 BABY PURE KNUFFELPOP is een heerlijk zachte 33 cm grote knuffelpop welke geschikt is voor baby’s vanaf 0 jaar (0+). Er is veel zorg besteed aan veiligheid, duurzaamheid en ecologie. Alle zachte materialen komen voort uit gecontroleerde biologische teelt (KBA).
Het gezicht en de handjes zijn gemaakt van zacht vinyl en het lichaam is gevuld met katoen. Baby Pure heeft hand geschilderde blauwe ogen en de kleding is stevig aan het zachte lijfje genaaid. Om deze reden is er geen extra kleding voor deze pop beschikbaar. De pop kan in zijn geheel in de machine gewassen worden op 30° C en is ook geschikt voor de wasdroger. Baby Pure komt in originele doos en heeft alle labels en wasinstructies. Het popje heeft het Duitse keurmerk van Goed Speelgoed en is nieuw in de collectie van 2016.
De poppen van Gotz zijn gemaakt om de ontwikkeling van kinderen bij het spelen te stimuleren. Alle poppen zijn door kunstenaars gemodelleerd. De neutrale menselijke mimiek, liefdevolle details en toebehoren evenals de natuurlijke bewegingsmogelijkheden ondersteunen het rollenspel van het kind. Daarbij worden cognitieve, motorische en creatieve vaardigheden en het sociaal gedrag van het kind optimaal ontwikkeld.
 
 
 
Contact | Register webshop | Reseller | Conditions | Privacy statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.