Antler Juno Reiskoffer - Hardcase Large - 110 liter - 79x53x31 cm - Turqoise


Antler Juno Reiskoffer - Hardcase Large - 110 liter - 79x53x31 cm - Turqoise
* Inhoud 110 liter
* Afmeting 79x53x31 (HxBxD)
* Gewicht 4,0 kilo
* TSA slot
* Tot 10 jaar garantie

Met Juno willen we allemaal wel reizen! Deze koffer is supersterk en ...
Vergelijk en koop bij de volgende webshop(s):
€159.00 Bol.com Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster 
3-6 werkdagen
EAN: 5011924736130

Vertel ons jouw ervaring met dit product:

Antler Juno Reiskoffer - Hardcase Large - 110 liter - 79x53x31 cm - Turqoise Buy


* Inhoud 110 liter
* Afmeting 79x53x31 (HxBxD)
* Gewicht 4,0 kilo
* TSA slot
* Tot 10 jaar garantie

Met Juno willen we allemaal wel reizen! Deze koffer is supersterk en licht als een veertje. Juno incasseert alle schokken en stoten om jouw bezittingen te beschermen, tijdens welke reis dan ook. Juno is ook een opvallend typje, door de kleuren is jouw bagage er zo uit te pikken en kun je er goed op letten. Het heeft een krachtige en duurzame hard top, waardoor Juno bijzonder sterk is. Door alle innovaties in de basis, is Juno ook nog eens erg licht. In combinatie met de vier lichtgewicht wieltjes, en het uitschuifbare handvat, kun je je moeiteloos en geruisloos verplaatsen op vliegvelden en drukke steden. Door het TSA slot, dat is ingebouwd, bescherm je jouw bezittingen maximaal, wanneer je de wereld over reist. Aan de binnenkant van de koffer, heb je de beschikking over banden om kleding goed op te bergen, in het deksel vind je een gescheiden compartiment voorzien van rits. Juno is voor jou langdurig en pittig getest, daarom ontvang je een garantie van 10 jaar op deze koffer.
De werkelijke inhoud van deze koffer is 110 liter en uit te breiden tot 129 liter.

Designed, tested, trusted, since 1914, dat is Antler. Zij maken bagage om jouw geliefde items te vervoeren voor de reis van je leven of voor een sportief lang weekend met vrienden of de zakelijke deal van de eeuw. Ze hebben een frisse, nieuwe, diverse range gecreëerd dat Great British Design mixed met innovatie op een manier die stijlvol is, tegelijkertijd sterk, functioneel en past bij jouw reislust. Elke Antler koffer of tas wordt met trots en passie gemaakt, al meer dan 100 jaar. Of je nu op wintersport gaat of een korte business trip, voor elke bestemming vind je de juiste tas of koffer. We kennen het allemaal, gebogen over de koffer, besluiteloos wat je mee kunt nemen. Die keuze wordt vanaf nu echt gemakkelijker! Alle bagage heeft het predikaat lichtgewicht, het designteam doet er alles aan om de beste en lichtste materialen te gebruiken. Meer meenemen dus! De bagage van Antler sluipt met je mee, alsof het een handtas is. Voor de koffers geldt dat ze vier lichtgewicht wieltjes hebben, die 360 graden kunnen draaien. Dat maakt internationale bewegingen op vliegvelden, hotels, trappen, liften, taxi’s zeer gemakkelijk, herkenbaar? Alle bagage is onderworpen aan een stevige kwaliteitstest, ver op de competitie vooruit, voordat het überhaupt het logo Antler mag dragen, waarmee jouw koffer reis op reis presteert en jouw eigendommen goed beschermt. Een andere zorg is veiligheid. Komt mijn koffer ongeschonden over de band, goed gesloten en niet op grove wijze opengemaakt voor controle? Don’t worry! Antler maakt gebruik van een zogenaamd TSA slot. Dit slot is voor onverlaten niet open te krijgen, maar wel door douane personeel met authoriteit bij wijze van routine controle, terwijl jouw koffer er zonder kleerscheuren vanaf komt. Een bijkomend voordeel is dat je weet je waar je aan toe bent, wanneer je een Antler koffer of tas aanschaft. De inhoud die genoemd wordt, is ook werkelijk de netto inhoud en weet je precies hoeveel ruimte je hebt voor jouw favoriete reisbagage. Omdat het merk al meer dan 100 jaar bestaat, heeft het 100% vertrouwen van vele globetrotters gewonnen, de koffers worden vaak van generatie op generatie overgedragen. Reizen is leuk, maar kan ook wat spanning opleveren. Dus doe jezelf een groot plezier en reis met Antler!
 
 
 
Contact | Register webshop | Reseller | Conditions | Privacy statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.