Samsonite Lite Spinner - Handbagagekoffer - 55 cm - Grey


Samsonite Lite Spinner - Handbagagekoffer - 55 cm - Grey
De Lite-Cube DLX Spinner 55 Eclipse Grey van Samsonite is een extreem lichte, maar toch oersterke reistrolley. Met een gewicht van 2300 gram, maar wel een inhoud van 36.5 liter, is dit een van de lich...
Vergelijk en koop bij de volgende webshop(s):
€445.00 Bol.com Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster 
Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
EAN: 5414847723759

Vertel ons jouw ervaring met dit product:

Samsonite Lite Spinner - Handbagagekoffer - 55 cm - Grey Buy


De Lite-Cube DLX Spinner 55 Eclipse Grey van Samsonite is een extreem lichte, maar toch oersterke reistrolley. Met een gewicht van 2300 gram, maar wel een inhoud van 36.5 liter, is dit een van de lichtste hardschalige koffer.
Dit komt allemaal dankzij het revolutionaire Curv materiaal van Samsonite, vervaardigd in Europa.

Met de afmetingen van 55 cm x 40 cm x 20 cm voldoet deze koffer aan de IATA norm en mag dus mee aan boord worden genomen van het vliegtuig. Zelfs bij de prijsvechters die doorgaans iets strenger zijn met afmetingrichtlijnen zult u met deze koffer maat geen problemen hebben.

Een nieuwe, luxueuze versie van Samsonites klassieker Lite-Cube. Deze koffer straalt elegantie en luxe uit door het gebruik van verfijnd leder, stikseldetails en een oogstrelend kleurenpalet. De collectie heeft allerlei luxueuze details, een volledig uitgerust organisatiesysteem en lederen soft touch-handgrepen. De sterke, maar toch ultralichte Lite-Cube DLX zorgt voor een stijlvolle en moeiteloze reiservaring.De koffer beschikt over:
Vier grote, stille, soepele wielen.
Een lichtgewicht trekstang, die op verschillende hoogtes gesteld kan worden.
boven- en zijhandvat om de koffer in de hand te dragen.
TSA combinatieslot voor zorgeloos reizen naar de Verenigde Staten.
Volledig afsluitbaar tussenschot, om uw spullen goed ordelijk te kunnen inpakken en mocht de koffer maar voor de helft gevuld zijn, blijft het netjes op zijn plaats.


55 cm x 40 cm x 20 cm
36.5 liter inhoud
2300 gram
10 jaar garantie
 
 
 
Contact | Register webshop | Reseller | Conditions | Privacy statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.