Dell Latitude E5250 - Laptop / Azerty


Dell Latitude E5250 - Laptop / Azerty
Slim. Strak. Veilig.
Blijf overal productief met de dunste en lichtste 12-inch mainstream Dell laptop ooit.

Besturingssysteem
Beschikbaar met Windows 7 Professional ...
Vergelijk en koop bij de volgende webshop(s):
€1,033.95 Bol.com Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster 
1-2 werkdagen
EAN: 5397063707355

Vertel ons jouw ervaring met dit product:

Dell Latitude E5250 - Laptop / Azerty Buy


Slim. Strak. Veilig.
Blijf overal productief met de dunste en lichtste 12-inch mainstream Dell laptop ooit.

Besturingssysteem
Beschikbaar met Windows 7 Professional of Windows 8.1: voer uw meest veeleisende applicaties probleemloos uit en ondersteun touchscreen-interactie(Het aanbod kan ook vari??ren per land en per configuratie) met Windows 8.1 Pro.

Gemaakt om te werken. Ontworpen om indruk te maken.
Dun en licht voor mobiele productiviteit: maak kennis met de allerdunste en lichtste mainstream Dell laptop ooit. Dankzij de batterij die de hele dag meegaat, kunt u productief blijven, waar uw werk u ook brengt.

Volledige functies voor zakelijke professionals: profiteer van de nieuwste generatie Intel?? Core??? processoren, het optionele toetsenbord met achtergrondverlichting en de meeste opties voor poorten, storage, connectiviteit en beeldschermen van alle Latitude systemen.

Premium ontwerp voor een premium ervaring: geniet van indrukwekkende schoonheid en duurzaamheid met opties voor een magnesiumlegering lcd-beeldscherm en optioneel touchscreen uitgerust met krasbestendig Corning?? Gorilla?? Glass NBT.

Doordacht ontworpen voor zakelijke professionals.
Duurzaamheid waarop u kunt vertrouwen: de Latitude 12 5000 reeks is gebouwd om lang mee te gaan met morsbestendig toetsenbord, een sterk geanodiseerde scharnierplossing en een optionele magnesium beeldschermbehuizing met verbeterde structuur.

E reeks dockingproducten: werk naadloos met een oplossing voor e-docking en opladen die compatibel is met meerdere generaties.

Wijd open: werk samen in een handomdraai, met een geanodiseerde 180??-scharnieroplossing waarmee u uw laptop kunt openen en de monitor en het toetsenbord plat op elk oppervlak kunt leggen.

Veilig. Beheerbaar. Betrouwbaar. Latitude.
Werelds veiligste zakelijke laptops: alleen Dell biedt uitgebreide codering, geavanceerde authenticatie en toonaangevende malwarepreventie vanuit ????n bron. Dell DDP|E beschermt uw data op alle eindpunten, met inbegrip van externe media, zelfcoderende harde schijven en in openbare cloudstorage. DDP | Security Tools biedt geavanceerde authenticatie-opties om u te helpen niet-geautoriseerde gebruikers uit uw data te weren. Dell biedt een nieuwe aanpak voor malwarepreventie door uw data en gebruikers te beschermen tegen alle niet-vertrouwde inhoud met de DDP | Protected Workspace.

De best beheerbare zakelijke laptops: Dell Latitude laptops zijn de best beheerbare laptops ter wereld, met unieke Dell vPro mogelijkheden voor ????n-naar-veel, externe BIOS-updates en het op afstand wissen van de harde schijf. Superieur beheer is een must, dus verhoog de effici??ntie door de tijd die besteed wordt aan handmatige en foutgevoelige taken te verminderen met behulp van de nieuwe Dell Client Command Suite, onze gratis automatiseringstools om IT-kosten te verlagen.

Uitstekende betrouwbaarheid waarop u kunt vertrouwen: de nieuwe Latitude 12 5000 reeks, die duurzamer dan zijn voorganger is en deel uitmaakt van de meest duurzame laptop-reeks, wordt uitgebreid getest om te garanderen dat hij geschikt is voor de dagelijkse werkdag, en is uitgerust met de beste materialen zoals verbeterde scharnierstructuur, optionele magnesiumlegering en optioneel touchscreen uitgerust met Corning?? Gorilla?? Glass NBT voor 10x betere krasbestendigheid(Het aanbod kan ook vari??ren per land en per configuratie). Geniet van een consistente ervaring met E reeks dockingproducten en algemene voedingsadapters voor de 6e generatie Latitude. Ook worden ze ondersteund door service en support op bedrijfsniveau voor totale zekerheid.
 
 
 
Contact | Register webshop | Reseller | Conditions | Privacy statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.