Color Reus Duo-Caps wasmiddel - 60 wasbeurten


Color Reus Duo-Caps wasmiddel - 60 wasbeurten

De vertrouwde reuzenwaskracht van Color Reus in één capsule.
Color Reus duo-caps, vloeibare capsules speciaal ontwikkeld voor de gekleurde was. Makkelijk te doseren en lost snel op in water...

Vergelijk en koop bij de volgende webshop(s):
€19.99 Bol.com Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster 
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
EAN: 5410091744076

Vertel ons jouw ervaring met dit product:

Color Reus Duo-Caps wasmiddel - 60 wasbeurten Buy


De vertrouwde reuzenwaskracht van Color Reus in één capsule.
Color Reus duo-caps, vloeibare capsules speciaal ontwikkeld voor de gekleurde was. Makkelijk te doseren en lost snel op in water voor een stralend schone was


Veelgestelde vragen over Witte Reus wasmiddelen:



Waarom is er zo'n veelvoud aan producten?
De ontwikkeling van de verschillende Witte en Color Reusproducten is afgestemd op de toenemende ontwikkelingen in de specifieke waswensen van de consument. Zo is er een toenemende vraag naar hygiënisch schone was en wordt er een steeds hogere milieuvriendelijkheid van de wasmiddelen gevraagd. Op basis van deze ontwikkelingen blijven wij constant ons productassortiment aanpassen. Dit doen we door het verder ontwikkelen van onze huidige producten, alsook door het introduceren van nieuwe toepassingsvormen. Alles wordt aangepast aan je waswensen.

Hoef ik echt geen voorwas meer te gebruiken?
Dit hangt af van de was die je hebt. De huidige wasmiddelen zijn zo gemaakt dat ze alle vlekken aankunnen (mits goed gedoseerd, een niet te volle machine en voldoende water). Alleen bij een zogenaamde probleemwas zou het zinvol kunnen zijn om een voorwas te draaien. Onder probleemwas verstaan wij kokskleding, monteurskleding, overalls van agrariërs, incontinentie was e.d.



Is het echt nodig om een apart wasmiddel te gebruiken voor de witte en de gekleurde was?
Als de vuile was goed uitgesorteerd wordt, is het zeker zinvol een verschillend wasmiddel te gebruiken. Een kleurwasmiddel bevat geen optisch wit en/of zuurstofbleekmiddel en is daarom geschikt voor de gekleurde was, zodat kleuren behouden blijven.



Zitten er conserveringsmiddelen in de Reus producten?
Als vloeibaar wasmiddel conserveringsmiddelen bevat staat dit aangegeven op de ingrediëntendeclaratie, welke je kan vinden op de verpakking. Conserveringsmiddelen worden gebruikt om bederving te voorkomen.



Zijn de ingrediënten schadelijk voor de gezondheid?
Wasmiddelen zijn niet schadelijk voor de gezondheid, mits je ze gebruikt waarvoor ze bedoeld zijn.



Heb ik echt geen waterontharder nodig?
Wanneer je de doseringstabel op de verpakking nauwkeurig opvolgt is het niet nodig een anti-kalkmiddel toe te voegen. Juist het stelselmatig wassen met een te lage dosering kan kalkafzetting geven op de warmte-elementen van je wasmachine en het wassen vergrauwen. Let daarbij op de waterhardheid in de regio waar je woont. Informatie over waterhardheid is verkrijgbaar bij het waterleidingsbedrijf.

 
 
 




Contact | Register webshop | Reseller | Conditions | Privacy statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.