Rafys AEB Tenniselleboogbandage, S blauw


Rafys AEB Tenniselleboogbandage, S blauw
AEB staat voor Anti Epicondylitis Bandage, deze is voor links en rechts geschikt en wordt geleverd met een hard drukelement.
AAEB staat voor Anatomische Anti Epicondylitis Bandage, deze is beter ...
Vergelijk en koop bij de volgende webshop(s):
€30.34 Bol.com Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster 
Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, maandag in huis
EAN: 8719425772028

Vertel ons jouw ervaring met dit product:

Rafys AEB Tenniselleboogbandage, S blauw Buy


AEB staat voor Anti Epicondylitis Bandage, deze is voor links en rechts geschikt en wordt geleverd met een hard drukelement.
AAEB staat voor Anatomische Anti Epicondylitis Bandage, deze is beter aan de vorm van de onderarm aangepast en niet links en rechts geschikt.

De AEB met drukelement combineert druk op de spierbuik van de extensor carpi radialis brevis met een verminderde circulaire belasting.
De Rafys AEB is ook bij de golfersarm te gebruiken (hierbij het drukelement aan de binnenkant v.d. arm plaatsen).

Principe van het drukelement:
Het drukelement onderdrukt de contractie van de spier en bewerkstelligt daardoor een ontlasting van de spier. Het drukelement drukt selectief op de aangedane spier en minder op de andere niet aangedane spieren. Een bandage zonder drukelement onderdrukt alle spieren even hard, zowel de geblesseerde als de niet geblesseerde en daardoor wordt de werking niet geconcentreerd op de spier die aangedaan is. Ook maakt het drukelement de contractie voor de drager van de bandage merkbaar, als beperkt gebruik gewenst is, kan de bandage zo een herinneringsfunctie voor de drager vervullen.

Bijkomend groot voordeel van de bandage met drukelement is, dat naast de vleugels geen contact van de bandage met de arm is en de bloedsomloop niet circulair afgekneld kan worden.
Als de bandage echter te overdreven strak aangehaald wordt, vindt uiteraard een merkbaarder belemmering van de circulatie plaats, goed te zien aan de sterke vulling van de bloedvaten.

Omvang van de onderarm meten, twee vingers onder de elleboogplooi.

S = < 21 cm.
M = > 21 cm. en < 29 cm.
L = > 29 cm.
 
 
 
Contact | Register webshop | Reseller | Conditions | Privacy statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.