Help / FAQ


Algemeen
ophaalbalie.nl is een snelgroeiend platform voor winkels, thuiswinkels en verkoopstalletjes die werken met 'Click en Collect'. Bestel uw favoriete producten rechtstreeks vanaf de bron, zo heeft u de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Met 1 klik bestelt u zelfs bij meerdere winkel in één keer. ophaalbalie.nl houdt u op de hoogte wanneer u de producten veilig op kunt ophalen

producten plaatsen
1. Kies in het menu voor product plaatsen
2. Kies de rubriek en subrubriek. Vul tevens uw e-mailadres en gegevens in
3. Vul daarna de titel, tekst en éénmalig uw gegevens in. Voeg tevens tot 8 foto's toe
4. Bij de volgende stap krijgt u een mailtje in de mailbox. Klik in het mailtje op de link om uw product te bevestigen
5. In de e-mail staat tevens uw wachtwoord. Log hiermee in een plaats producten snel achter elkaar
binnen enkele minuten staat uw product online. Zorg dat u gegevens bij de hand heeft, zoals uw emailadres en enkele foto's
Ja, het plaatsen van een product is helemaal gratis.
U mag een onbeperkt aantal producten plaatsen. Wel moet de titel en de tekst steeds uniek zijn. Ook dubbelen in verschillende rubrieken zijn niet toegestaan.
Omdat wij elke product één voor één goedkeuren, weigeren wij dubbele producten waar mogelijk.
Nee, elke product hoeft u maar éénmaal te plaatsen. Via de rubrieken-lijsten, zoekmachine en google wordt uw product toch wel gevonden.
Geef ons even de tijd om uw product te keuren, daarna staat het product direct live. Zorg er tevens voor dat u het product heeft geactiveerd, via het linkje in de e-mail.
Dit laatste hoeft alleen de eerste keer.
Het product blijft één jaar staan, tenzij u deze zelf hebt verwijderd. Een aantal keer per jaar attenderen wij u erop dat het product nog on-line staat, zorg ervoor dat het product weer wordt verwijderd als dit nodig is.

product-beheer
Log in via 'Inloggen' in het menu. Daarna kunt u via 'Mijn producten' uw producten zien, gebruik het linkje 'aanpassen' om één voor één uw producten aan te passen.
Log in via 'Inloggen' in het menu. Daarna kunt u via 'Mijn producten' uw producten zien, gebruik het linkje 'foto's aanpassen' of 'foto toevoegen'. Via de blauwe knop 'Foto's toevoegen' kunt u één of meerdere foto's tegelijk toevoegen aan uw product.
Tevens ziet u het overzicht van uw foto's. Via het linkje 'verwijderen' kunt u foto's ook weer weghalen.
Log in via 'Inloggen' in het menu. Daarna kunt u via 'Mijn producten' uw producten zien, gebruik de knop 'verwijderen' om één voor één uw producten te verwijderen.
Log in via 'Inloggen' in het menu. Daarna kunt u via 'Mijn producten' uw producten zien. Klik op de titel om de gehele product te zien.

Inloggen
Vul bij inloggen alleen uw e-mailadres in en klik op het linkje 'Wachtwoord vergeten'
Het aanmaken van een account is niet verplicht, dit gebeurt automatisch bij het plaatsen van een product. Als u wilt kunt u toch een account aanmaken, op de inlog pagina.
Log in via 'Inloggen' in het menu. Ga daarna naar 'Mijn gegevens' voor uw gegevens. Gebruik het vinkje 'adreswijziging doorvoeren in alle producten' om wijzigingen direct door te voeren.
Log in via 'Inloggen' in het menu. Ga daarna naar 'Mijn wachtwoord' voor uw wachtwoord.