Romano Sandee Zwangerschap - 100 ml - massageolie


Romano Sandee Zwangerschap - 100 ml - massageolie
De massageolie zwangerschap bevat enkel alleen mandarijn. Tijdens de zwangerschap ben je vaak prikkelbaarder voor sterke geuren. Daar heb je bij deze massageolie geen last van. Daarnaast is er vanuit ...
Vergelijk en koop bij de volgende webshop(s):
€10.75 Romano Sandee Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster 
5 - 6 dagen
EAN: 8718836751301

Vertel ons jouw ervaring met dit product:

Romano Sandee Zwangerschap - 100 ml - massageolie Buy


De massageolie zwangerschap bevat enkel alleen mandarijn. Tijdens de zwangerschap ben je vaak prikkelbaarder voor sterke geuren. Daar heb je bij deze massageolie geen last van. Daarnaast is er vanuit de aromatherapie bekend dat sommige geuren een negatieve invloed kan hebben op het ongeboren kind. De etherische olie mandarijn word daarin gezien als de meest veilige olie en is daarom toegevoegd aan de massageolie zwangerschap. Mandarijn is een zacht zoete geur die subtiel aanwezig is in de massageolie. Naast de geschiktheid voor zwangere vrouwen, is deze massageolie ook erg geschikt voor (jonge) kinderen.

Ingrediënten:
Amandelolie, jojobaolie, vitamine E, etherische olie (Citrus reticulata var. Mandarin).

Over Romano Sandee producten:
De producten van Romano Sandee worden gedeeltelijk handgemaakt. Romano Sandee krijgt het basisproduct kant-en-klaar binnen waarna hij zijn eigen aromacompositie van etherische oliën toevoegt aan het basisproduct. Etherische oliën zijn pure en natuurzuivere oliën die gewonnen worden uit planten, kruiden en vruchten en kunnen een aromatherapeutische werking hebben. De toevoeging van de etherische oliën gebeurt handmatig met de grootste zorgvuldigheid zodat de perfecte balans is gevonden in het product. Het is tevens mogelijk om producten op maat te laten maken. Neem hiervoor contact met mij op.
 
 
 
Contact | Register webshop | Reseller | Conditions | Privacy statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.