MasterChef Santokumes - Classic Rivet - 12,5 cm


MasterChef Santokumes - Classic Rivet - 12,5 cm
Dit MasterChef Classic Rivet santokumes is vervaardigd uit Duits staal met ABS-handgrepen. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een goede balans en maakt snijden gemakkelijk. Dit mes is vervaardig uit ...
Vergelijk en koop bij de volgende webshop(s):
€19.99 Bol.com Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster 
3 - 4 dagen
EAN: 5060550700527

Vertel ons jouw ervaring met dit product:

MasterChef Santokumes - Classic Rivet - 12,5 cm Buy


Dit MasterChef Classic Rivet santokumes is vervaardigd uit Duits staal met ABS-handgrepen. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een goede balans en maakt snijden gemakkelijk. Dit mes is vervaardig uit 18/10 RVS en is voorzien van een zwart kunststof handvat. Het mes is 12,5 cm lang en is niet vaatwasmachinebestendig.

* Santokumes
* 12,5 cm
* RVS

Wie kent het populaire televisieprogramma MasterChef niet, waarin amateurkoks onder toeziend oog van de beste chef-koks, de strijd met elkaar aangaan voor de felbegeerde titel MasterChef van het land. Om de meest smakelijke gerechten op tafel te kunnen zetten, heb je creativiteit, doorzettingsvermogen en de beste instrumenten nodig om tot het beste resultaat te komen. MasterChef Classic Rivet-messen zijn vervaardigd uit Duits staal met ABS-handgrepen - Het ergonomische ontwerp zorgt voor een goede balans en het gemak van snijden / clicen. MasterChef geeft mensen de middelen, kennis en inspiratie om hun eigen talenten te ontplooien en al kokend de weg naar perfectie te vinden. Om de chef-koks onder ons daarin te voorzien heeft MasterChef nu een eigen lijn ontwikkeld in samenwerking met ervaren chef-koks en branche experts. Uiteraard van de best mogelijke kwaliteit. Een ware inspiratie voor food lovers.
 
 
 
Contact | Register webshop | Reseller | Conditions | Privacy statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.