Victorinox Grand Maitre Rosewood santokumes


Victorinox Grand Maitre Rosewood santokumes
Dit mooie design van de nieuwe serie Victorinox Grand-Maitre Rosewood in de uitvoering santokumes 17cm. De handgrepen zijn gemaakt van rozenhout wat ervoor zorgt dat het mes er prachtig uitziet. Het m...
Vergelijk en koop bij de volgende webshop(s):
€116.95 Bol.com Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster 
Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, dinsdag in huis
EAN: 7611160043986

Vertel ons jouw ervaring met dit product:

Victorinox Grand Maitre Rosewood santokumes Buy


Dit mooie design van de nieuwe serie Victorinox Grand-Maitre Rosewood in de uitvoering santokumes 17cm. De handgrepen zijn gemaakt van rozenhout wat ervoor zorgt dat het mes er prachtig uitziet. Het mes is gemaakt van RVS.

Gemaakt met Zwitserse precisie. Levenslang gegarandeerd tegen materiaal- en fabricagefouten. Koken is meer dan alleen het bereiden van voedsel. Koken moet ook plezierig zijn en het kiezen van het juiste keukengereedschap is van cruciaal belang. Victorinox heeft het juiste hulpje voor iedere job - functionele producten van hoge kwaliteit - zoals je mag verwachten van de bedenker van het originele “Swiss Army Knife”. Levenslang gegarandeerd tegen materiaal- en fabricagefouten.
 
 
 
Contact | Register webshop | Reseller | Conditions | Privacy statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.