WowWee Chip, speelgoed hond robot


WowWee Chip, speelgoed hond robot
Wowwee CHIP jouw coole robot-pup.

CHiP van WowWee is een intelligente en gevoelige robot-pup. Met geavanceerde sensoren en slimme accessoires reageert CHiP op je aanwijzingen. Jouw commando...
Vergelijk en koop bij de volgende webshop(s):
€209.00 Imaginarium Nederland Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster 
Op voorraad. Nu besteld, zaterdag in huis
EAN: 0771171108054

Vertel ons jouw ervaring met dit product:

WowWee Chip, speelgoed hond robot Buy


Wowwee CHIP jouw coole robot-pup.

CHiP van WowWee is een intelligente en gevoelige robot-pup. Met geavanceerde sensoren en slimme accessoires reageert CHiP op je aanwijzingen. Jouw commando’s vormen het karakter en gedrag van de puppy. Hierdoor is geen enkele CHiP hetzelfde. WowWee heeft met CHiP een revolutionaire innovatieve robothond gecreëerd.

Behandel CHiP als een echte hond. Hij is supercool en schattig, luistert loyaal naar z’n baasje door stemherkenning en handbeweging en luistert naar allerlei opdrachten. Speel een gooi-en-pak spelletje met de SmartBall of speel actief een potje voetbal.
Via de SmartBand herkent en volgt CHiP jou en kun je hem belonen voor goed gedrag. CHiP voert allerlei kunstjes uit en luistert naar opdrachten zoals
zitten, liggen en volgen. Hij kan zelfs meedoen met yoga. Ook via de gratis app (iOS en Android) kan je hem deze kunstjes laten doen. Na een hele dag plezier weet CHiP naar zijn eigen SmartBed (oplader) te gaan om op te laden.
 
 
 
Contact | Register webshop | Reseller | Conditions | Privacy statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.