Happy Cocooning Lounge & Dining table vierkant Teakhout (antraciet) 76 x 76 x 67 cm


Happy Cocooning Lounge & Dining table vierkant Teakhout (antraciet) 76 x 76 x 67 cm

Verfraai en verwarm uw terras met de Happy Cocooning Lounge & Dining vuurtafel. Dit haardvuur combineert functionaliteit (ingebouwde gashaard welke makkelijk aan te steken is) met stijl (kwalitat...

Vergelijk en koop bij de volgende webshop(s):
€899.00 Bol.com Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster 
4 - 5 dagen
EAN: 8718734665618

Vertel ons jouw ervaring met dit product:

Happy Cocooning Lounge & Dining table vierkant Teakhout (antraciet) 76 x 76 x 67 cm Buy


Verfraai en verwarm uw terras met de Happy Cocooning Lounge & Dining vuurtafel. Dit haardvuur combineert functionaliteit (ingebouwde gashaard welke makkelijk aan te steken is) met stijl (kwalitatief hoogwaardig materiaal) en zal u ontspannen zomeravonden bezorgen. Door de hoogte (eettafelhoogte) past er een 5 KG gasfles onder die er eenvoudig te plaatsen is.

Lounge & Dining Happy Cocooning vuurtafel met antraciet tafelblad

Deze vuurtafel is er in met twee verschillende kleuren tafelblad. Dit product heeft een antraciet blad. Het grootste voordeel van de ingebouwde gashaard is dat het geen vonken en rook geeft. Dit maakt het loungen rondom de haard aangenaam. Ook het aansteken van het vuur met de elektrische ontsteking is zeer gemakkelijk. Toch lijkt het wel op een echt gestookt haardvuur door de houtblokken en lavastenen die de RVS-brander (19,5 kW) netjes toedekken.

Mooie vormgeving

De vierkante vuurtafel (76 x 76 x 68 cm) heeft een teakhouten ombouw waarbij de planken stijlvol horizontaal georiënteerd zijn en de composieten bovenzijde het meubelstuk een moderne look geeft. Het tafelblad van deze Happy Cocooning Lounge & Dining vuurtafel is antraciet, maar is indien gewenst ook verkrijgbaar in de kleur zwart. Het bedieningspaneel is van RVS.

Gemak dient de mens

Er hoeft niet te geworden gesjouwd met hout, want met de elektrische ontsteking staat het vuur in een tel op tafel. Het bedieningspaneel bevat naast de eenvoudige manier van aan- en uitdoen ook de mogelijkheid om de hoogte van de vlam te bepalen. Dit doet u met een draaiknop. De gasfles staat niet in het zicht: deze is verborgen in het meubel zelf. De composieten bovenzijde is makkelijk af te nemen en het meubelstuk kan in zijn geheel worden afgedekt en beschermd door middel van de bijbehorende beschermhoes. Er zou bovendien gekozen kunnen worden voor een aantal uitbreidingsmogelijkheden. Hierbij dient u te denken aan accessoires zoals side tables, een wijnkoeler en een grillplaat.

Deze bestelling wordt geleverd inclusief:

  • 4 keramische houtblokken
  • Lava stenen met een gewicht van 6 kilo
  • Een CE goedgekeurde rubberen gasslang met een lengte van van 250 cm
 
 
 
Contact | Register webshop | Reseller | Conditions | Privacy statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.