Werkbroeken met kniestukken BT K_P Werkbroek Wit Wit/GrijsNL:53 BE:47


Werkbroeken met kniestukken BT K_P Werkbroek Wit Wit/GrijsNL:53 BE:47
BT - K/P Werkbroek met kniestukken WitK/P staat voor 60% Katoen en 40% Polyester. Met deze stofsamenstekking draagt de werkbroek verschillende positieve eigenschappen van katoen en polyester in zich: ...
Vergelijk en koop bij de volgende webshop(s):
€30.45 Bol.com Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster 
5 - 7 dagen
EAN: 1140197017715

Vertel ons jouw ervaring met dit product:

Werkbroeken met kniestukken BT K_P Werkbroek Wit Wit/GrijsNL:53 BE:47 Buy


BT - K/P Werkbroek met kniestukken WitK/P staat voor 60% Katoen en 40% Polyester. Met deze stofsamenstekking draagt de werkbroek verschillende positieve eigenschappen van katoen en polyester in zich: hoge warmte-isolerende eigenschappen, een uitstekende vochtopname, en hij is kleur- en vormvast met een hoog kreukherstellend vermogen, dus goed wasbaar. Ook is de stof, die vrij licht is met zijn 280 gr./m², relatief slijtvast en dus duurzaam. Het hoge percentage katoen maakt dat de werkbroek vrij zacht, huidvriendelijk en dus comfortabel aanvoelt. Bovendien is er gedacht aan voldoende opbergmogelijkheden voor de vakman. Op de broek bevinden zich namelijk allerlei handige zakken: 2 Zijzakken, 2 Achterzakken, een dijbeenzak, rolmaatzak, duimstokzak en originele, extreem slijtvaste CORDURA® kniezakken, waar u kniekussens inkunt dragen voor optimale kniebescherming. De BT Werkbroek K/P Wit is geschikt voor verschillende beroepen, maar door zijn wit/grijze kleur met name voor schilders.
 
 
 
Contact | Register webshop | Reseller | Conditions | Privacy statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.