RedFire Orion Classic Rust


RedFire Orion Classic Rust
Dit stoere robuuste product van RedFire geeft je een vuurschaal en barbecue op een stevige basis. Het onderstel van deze Orion gebruik je bovendien heel eenvoudig als ruime houtopslag. Zo weet je zeke...
Vergelijk en koop bij de volgende webshop(s):
€739.00 Bol.com Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster 
1 - 2 dagen
EAN: 8718801857793

Vertel ons jouw ervaring met dit product:

RedFire Orion Classic Rust Buy


Dit stoere robuuste product van RedFire geeft je een vuurschaal en barbecue op een stevige basis. Het onderstel van deze Orion gebruik je bovendien heel eenvoudig als ruime houtopslag. Zo weet je zeker dat je genoeg voorraad hebt liggen voor een gezellig avondje vuur of een smaakvol avondje barbecueën met behulp van de kookring. De vuurschaal heeft een diameter van 80 centimeter, waardoor er genoeg ruimte is om meerdere gerechten tegelijkertijd te grillen op de plancha kookring.

Naast de vuurschaal vind je ook een roestvrij stalen grill om ook in het midden te kunnen barbecueën. Ook vind je onder de vuurschaal een handige uitneembare aslade, waardoor het opruimen na het BBQ-en of vuur stoken een stuk sneller gaat. De roestige look geeft bovendien een fraaie natuurlijke uitstraling aan je tuin. Een uitstraling waar je nog lang van geniet, want de Orion is uitgerust met een stevige staaldikte van 1,5 tot 2 millimeter. Ook wanneer je geen gebruik maakt van de RedFire Orion bewijst hij zijn waarde als stijlvolle aanwinst.

Waarom de RedFire Orion?

Barbecue en vuurschaal ineen
Stevige staaldikte van 1.5 tot 2 millimeter
Robuuste uistraling
Landelijke roestlook
Inclusief aslade en grill
Met ruimte voor houtopslag
Ruime plancha kookring met diameter van 80 centimeter
 
 
 
Contact | Register webshop | Reseller | Conditions | Privacy statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.