Tenthal 5x20 m - 2,6 m hoogte zijwand, PVC donkergroen


Tenthal 5x20 m - 2,6 m hoogte zijwand, PVC donkergroen
De 5x20m PROFESSIONAL tenthal in donkergroen met statistiek is buitengewoon standvastig, extreem robuust en kan het hele jaar door gebruikt worden. De geteste statistiek garandeert dat de tenthal bepa...
Vergelijk en koop bij de volgende webshop(s):
€2,850.96 Bol.com Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster 
5 - 7 dagen
EAN: 4260456194074

Vertel ons jouw ervaring met dit product:

Tenthal 5x20 m - 2,6 m hoogte zijwand, PVC donkergroen Buy


De 5x20m PROFESSIONAL tenthal in donkergroen met statistiek is buitengewoon standvastig, extreem robuust en kan het hele jaar door gebruikt worden. De geteste statistiek garandeert dat de tenthal bepaalde windkrachten en krachtinwerkingen doorstaat. Daarom is die uitermate geschikt als weerbestendige werk- of opslagruimte en kan bijv. op evenementen, bouwplaatsen of in de landbouw ingezet worden. Met een zijhoogte van ca. 2,6 m en een oppervlakte van 100,00 m² biedt de tenthal veel ruimte voor de opslag van goederen, machines of voertuigen. Dankzij het 100% waterdichte en UV-bestendige zeil uit zwaar PVC worden de opgeslagen producten effectief beschermd tegen neerslag en zon. Dak en zijwanden bestaan uit een stuk zeil en worden door een robuust spansysteem optimaal gefixeerd. Daardoor ligt het dakzeil strak over het frame en biedt het de hoogste stabiliteit en zekerheid. Tochtflappen zorgen ervoor dat er geen tocht in de tent komt en verminderen bewegingen in het zeil. In beide gevelwanden is een grote deur voorhanden, die zich door robuuste ritssluitingen laat openen. Het hoogwaardige, volledig verzinkte frame is sterk en robuust. Naast een grondframe, beschikt de opslagtent ook over dakverstevigingen die de stabiliteit verbeteren. Met voetplaten wordt de tenthal aan de ondergrond vastgezet. Voor de opbouw is geen fundering nodig. Doormiddel van zachte- of harde ondergrond ankers wordt de tenthal effectief aan de ondergrond verankerd. Dankzij de genummerde onderdelen en goede montage-instructies laat de opslagtent zich snel opbouwen. In vergelijking tot permanente bouw is een opslagtent een goedkoop en flexibel alternatief, die direct kan worden opgebouwd.
 
 
 
Contact | Register webshop | Reseller | Conditions | Privacy statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.