Muhle scheerset KOSMO scheerkwast/scheermes Mach3 zwart/chroom


Muhle scheerset KOSMO scheerkwast/scheermes Mach3 zwart/chroom
Als je van strak, modern en luxe design houdt. Dan kies je voor de scheerkwasten en scheermessen van Mühle. Mühle is Duitse topkwaliteit. De producten worden van de aller beste materialen gefabriceerd...
Vergelijk en koop bij de volgende webshop(s):
€132.95 Manandshaving.nl Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster 
4 - 5 dagen
EAN: 4028982002719

Vertel ons jouw ervaring met dit product:

Muhle scheerset KOSMO scheerkwast/scheermes Mach3 zwart/chroom Buy


Als je van strak, modern en luxe design houdt. Dan kies je voor de scheerkwasten en scheermessen van Mühle. Mühle is Duitse topkwaliteit. De producten worden van de aller beste materialen gefabriceerd.

Complete scheerset van kunststof en roestvaststaal. Scheerkwast is van puur dassenhaar. Scheermes is geschikt voor Gillette® Mach3™.

Een dassenharen scheerkwast voelt prettig aan op de huid en zorgt voor veel schuim. Deze kwasten gaan meer dan 10 jaar mee

Gebruik
De kwast licht vochtig maken met lauwwarm water, inzepen met scheerzeep, beweeg de kwast kort en snel heen en weer over uw gezicht. Na gebruik de kwast schoonspoelen en hang tenslotte de kwast omgekeerd op in de kwastenhouder.

Scheermes na gebruik goed afspoelen.

Kwast: dashaar
Handvat: kunststof en roestvaststaal
 
 
 
Contact | Register webshop | Reseller | Conditions | Privacy statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.