Emerald - Varen boom - In plastic pot - 145 cm - Groen


Emerald - Varen boom - In plastic pot - 145 cm - Groen
Deze trendy kunstvaren geeft iedere ruimte een eigentijds tintje. De boom heeft verder helemaal geen onderhoud nodig. Ideaal dus als je weinig tijd hebt en toch een groene aanvulling wilt hebben in je...
Vergelijk en koop bij de volgende webshop(s):
€249.00 Bol.com Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster 
Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
EAN: 8714344274615

Vertel ons jouw ervaring met dit product:

Emerald - Varen boom - In plastic pot - 145 cm - Groen Buy


Deze trendy kunstvaren geeft iedere ruimte een eigentijds tintje. De boom heeft verder helemaal geen onderhoud nodig. Ideaal dus als je weinig tijd hebt en toch een groene aanvulling wilt hebben in je huis. De varen wordt geleverd in plastic pot. Je kunt de boom dus zo neerzetten of in een eigen overpot die past in jouw stijl.

Belangrijkste specificaties
• Hoogte plant 145 cm

Kwaliteit van Emerald
Emerald is expert op het gebied van kunstbloemen, -planten, -bomen en seizoen decoratie van buitengewone kwaliteit. De producten van Emerald zijn een lust voor het oog en zeer natuurgetrouw. De producten zijn tot op de kleinste details uitgedacht en verfijnd. Doel is om de producten zo realistisch mogelijk weer te geven, je zal het verschil met een echte bloem of plant niet zien.
 
 
 
Contact | Register webshop | Reseller | Conditions | Privacy statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.