Lei-Rode esdoorn - Classic - individueel geen extra's


Lei-Rode esdoorn - Classic - individueel geen extra's
Lei-Acer rubrum of Lei-Rode Esdoorn - Informatie:
De Lei-Esdoorn of Lei-Acer rubrum dankt zijn naam aan de rode bladstelen onder het heldergroene blad en zijn rode twijgen. Het blad is dus NIET r...
Vergelijk en koop bij de volgende webshop(s):
€173.25 Bol.com Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster 
3-5 werkdagen
EAN: 8719209003133

Vertel ons jouw ervaring met dit product:

Lei-Rode esdoorn - Classic - individueel geen extra's Buy


Lei-Acer rubrum of Lei-Rode Esdoorn - Informatie:
De Lei-Esdoorn of Lei-Acer rubrum dankt zijn naam aan de rode bladstelen onder het heldergroene blad en zijn rode twijgen. Het blad is dus NIET rood in de zomer maar kleurt in de herfst wel rood af voor dat het blad valt. Het is een mooie bladverliezende leiboom met weinig problemen, die een prima alternatief is voor de leivorm van de Plataan. Deze Lei-Esdoorn groeit, net als de Plataan, snel en zorgt dus binnen korte tijd al voor privacy. De Lei-Rode Esdoorn is een van onze leibomen uit ons uitgebreide assortiment.

Bomen van Bol.com kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
 
 
 
Contact | Register webshop | Reseller | Conditions | Privacy statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.