Garnier Ambre Solaire UV Sport Zonnebrandspray SPF30 200 ml - 3 Pack Voordeelverpakking - Gratis Oramint Oral Care Kit


Garnier Ambre Solaire UV Sport Zonnebrandspray SPF30 200 ml - 3 Pack Voordeelverpakking - Gratis Oramint Oral Care Kit
Tijdens het sporten in de buitenlucht willen we nog wel eens vergeten wat de risico's van de zon zijn. UV Sport is onze eerste multiresistente zonbescherming, speciaal ontwikkeld voor sportieve mensen...
Vergelijk en koop bij de volgende webshop(s):
€34.95 Drogisterijplus.nl Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster 
Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis
EAN: 8945004484406

Vertel ons jouw ervaring met dit product:

Garnier Ambre Solaire UV Sport Zonnebrandspray SPF30 200 ml - 3 Pack Voordeelverpakking - Gratis Oramint Oral Care Kit Buy


Tijdens het sporten in de buitenlucht willen we nog wel eens vergeten wat de risico's van de zon zijn. UV Sport is onze eerste multiresistente zonbescherming, speciaal ontwikkeld voor sportieve mensen en getest onder extreme omstandigheden. Zéér waterresistent, getest na 80 minuten onder water. Zweetbestendig, getest gedurende 2 uur in een sauna van 40 °C. Loopt niet in je ogen, getest tijdens een 20 minuten durende work-out in een ruimte warmer dan 32 °C. Niet vet en plakt niet. De beschermende mist met een dry touch finish voelt natuurlijk aan op de huid en laat een onzichtbaar beschermingslaagje achter. Je voelt het product niet zitten. Ideaal voor de meest veeleisende sporters! Zonbeschermingsfactor 30 voor de lichte huid die gemakkelijk bruint.

Hoe werkt het?
UV Sport bevat een UV Stretch technologie, waarin de gepatenteerde formule Mexoryl XL® verwerkt is, aangevuld met Sunspheres® die als het ware een gelijkverdeeld beschermend netwerklaagje over de huid spannen dat zich aan elke beweging aanpast. Het gepatenteerde filtersysteem Mexoryl XL® bestaat uit een combinatie van fotostabiele filters die zijn aangepast om onder alle omstandigheden in de zon te blijven werken en een gebalanceerde bescherming tegen UVB en UVA straling bieden. Sunspheres® zorgen dat de huid overal gelijkmatig beschermd is. Met dank aan het soft focus effect van de Sunspheres® worden zonnestralen die 'onderweg' naar de huid normaliter geen filterbestanddelen tegenkomen, toch gereflecteerd naar het filterbestanddeel van UV Sport en verbetert hiermee de potentie van de SPF. Dankzij verschillende absorberende ingrediënten in de formule van UV Sport voelt de huid langdurig droeg aan en laat het de huid ademen.

Hoe te gebruiken
Goed schudden tot u het geluid van een balletje hoort. Niet in het gezicht spuiten. Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt zeer aanbevolen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Vermijd contact met textiel.
 
 
 
Contact | Register webshop | Reseller | Conditions | Privacy statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.