Weleda Edelweiss Zonnecrème gevoelige huid baby en kids spf50


Weleda Edelweiss Zonnecrème gevoelige huid baby en kids spf50
Met minerale UV filters zonder nanodeeltjes, Ultra water resistant, Parfumvrij, Huidverdraagzaamheid klinisch bewezen, zelfs voor de gevoelige huidDeze zonnelotion met biologis...
Vergelijk en koop bij de volgende webshop(s):
€12.69 Bol.com Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster 
Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis
EAN: 4001638500265

Vertel ons jouw ervaring met dit product:

Weleda Edelweiss Zonnecrème gevoelige huid baby en kids spf50 Buy


Met minerale UV filters zonder nanodeeltjes, Ultra water resistant, Parfumvrij, Huidverdraagzaamheid klinisch bewezen, zelfs voor de gevoelige huidDeze zonnelotion met biologische edelweiss beschermt de baby- en kinderhuid tegen de zon. Minerale UV filters beschermen tegen schadelijke UV straling, terwijl biologische zonnebloem- en kokosolie het vocht in de huid op peil houden.Non-nano minerale filters kunnen een wit laagje op de huid achterlaten dat niet intrekt en niet oplost in water. De mate waarin dit zichtbaar is, hangt af van huidtype en huidskleur.
TIP: De Weleda Zonverzorging is ultra waterresistant en gaat daardoor wat minder makkelijk van de huid af. Vooral bij baby’s kan dit wat lastig gaan en wil je het tere huidje op zo zacht mogelijke wijze schoonmaken. Was de huid met Calendula Shampoo & Douchecreme om het meeste zonneproduct eraf te wassen. Gebruik daarna wat Calendula Verzorgende Olie op een zachte doek en wrijf de restjes van de Zonnecrème voorzichtig weg (bijvoorbeeld uit de huidplooien). De huid is daarmee ook direct gevoed en verzorgd.
 
 
 
Contact | Register webshop | Reseller | Conditions | Privacy statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.