Zwemsok 'Sweakers Aqua Sport' - Ockyz


Zwemsok 'Sweakers Aqua Sport' - Ockyz

Ockyz zwemsokken 'Sweakers Aqua Sport'


Houd jij ook altijd je hart vast als je je kind ziet rennen rond het zwembad? Terecht omdat meer dan de helft van alle ongelukken in en rondom zwe...
Vergelijk en koop bij de volgende webshop(s):
€23.45 UV-Zwemkleding.NL Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster Goede Ster 
Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
EAN: 8719261000217

Vertel ons jouw ervaring met dit product:

Zwemsok 'Sweakers Aqua Sport' - Ockyz Buy


Ockyz zwemsokken 'Sweakers Aqua Sport'


Houd jij ook altijd je hart vast als je je kind ziet rennen rond het zwembad? Terecht omdat meer dan de helft van alle ongelukken in en rondom zwembaden het gevolg is van uitglijden! Deze super coole Ockyz Sweakers (Swimming Sneakers) helpen uitglijden voorkomen en zorgen er voor dat jij voortaan weer echt kunt ontspannen bij het zwembad!

De Sweakers bieden ook uitkomst aan (oudere) mindervaliden. Bijvoorbeeld voor gebruik thuis in de badkamer waar het op een natte ondergrond ook glad kan zijn.

Kenmerken Sweakers Aqua Sport

Ontworpen als 'sneaker' met coole veter opdruk, kinderen vinden ze hierdoor super leuk om te dragen Gemaakt van ademend lichtgewicht materiaal dus ook ideaal in het water De tenen zijn vrij voor meer grip op de vloer Hygienisch (gemaakt van anti-bacterieel materiaal) en wasbaar Verkrijgbaar in drie stoere prints voor zowel jongens als meisjes Beschikbaar in de maten 23 tot en met 46 Let op: Sweakers zijn niet uv-beschermend.


Toelichting Maten Ockyz Sweakers

De Ockyz Sweakers zwemsokken zijn gemaakt van super stretch materiaal waardoor een paar door kids met verschillende schoenmaten gedragen kan worden. Hierdoor is de maatrange (in het keuzemenu) wat groter dan bij normale schoenen.
 
 
 
Contact | Register webshop | Reseller | Conditions | Privacy statement | Disclaimer 

Besteld.nl verwijst slechts naar webwinkels en verkoopt nimmer zelf producten. - Copyright 1999 - 2020 - Besteld.nl - Besteld.nl is geen onderdeel van BOL.